SPERIAT Ionuț Negoiță și-a schimbat opțiunea pentru că-i e teamă de un nou scandal mediatic


-->
Ionuț Negoiță conduce tot de fapt din umbră la Dinamo. Bogdan Bălănescu este conducător, dar nu face nicio mișcare fără aprobarea patronului care aparent apare în presă și spune de atâția ani că nu-l mai interesează echipa și că vrea s-o vândă.

Din păcate pentru dinamoviști, n-are o linie clară. Să ia o decizie și să meargă până la capăt. Sau câteodată o are, doar că alege momentele destul de prost. Cum a fost cel cu Mircea Rednic, când deși s-a iscat un adevărat război cu fanii și echipa a avut enorm de suferit, a decis să nu dea înapoi și să meargă pe mâna lui Eugen Neagoe.

Acum însă situația s-a schimbat. Se pare că lui Negoiță îi este teamă de un nou scandal mediatic după ce s-a asigurat că nu va avea parte de represalii din partea suporterilor dacă Prunea și Dănciulescu vor fi îndepărtați. Dar opinia oamenilor de fotbal în ceea ce privește plecarea celor doi l-a făcut pe Negoiță să fie mai maleabil și să amâne momentul. Oricum, nu avea bani să le plătească contractele scadente în vară.

”Este inadmisibil ce s-a întâmplat cu Prunea și Dănciulescu. Să nu fie trecuți pe lista pentru Spania. Diletantism! Va fi din ce în ce mai rău. Clubul trebuie vândut. Nu există altă soluție”, a declarat Florin Răducioiu recent.

Citește și:

Ajutor nesperat pentru Prunea și Dănciulescu

Previous Ajutor nesperat pentru Prunea și Dănciulescu
Next Veste excelentă pentru jucători în această seară

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *