Speranțe spulberate pentru Dinamo


Mircea Lucescu și-a împrumutat cei mai promițători tineri de la Kiev cu care o putea ajuta pe Dinamo. Tehnicianul a hotărât de comun acord cu conducerea destinațiile fotbaliștilor la care spera și formația din „Ștefan cel Mare”.

La finele anului trecut, conducerea dinamovistă era încrezătoare că antrenorul român de 76 de ani o să întindă o mână de ajutor clubului prin împrumutul mai multor jucători de perspectivă care să îi ajute pe „câini” în lupta pentru evitarea retrogradării. Din păcate pentru Dinamo, „Il Luce” a avut alte planuri.

La doar o zi după ce echipa lui Lucescu a efectuat vizita medicală, mare parte din mutări au fost oficializate. Yuriy Tlumak (19 ani, mijlocaș defensiv, împrumut) și Daniil Skorko (19 ani, mijlocaș de bandă, transfer definitiv) au ajuns la Zorya Lugansk, din prima ligă ucraineană, în timp ce Ibrahim Kargbo (22 ani, atacant) a fost trimis până în vară la NK Celje, din Slovenia.

Totodată, fundașul de bandă Roman Vantukh (23 ani) urmează să ajungă la Dnipro-1 în următoarele zile. Kulach, Shkurin, Ramirez și Supryaga au fost incluși în lotul lui Mircea Lucescu pentru cantonamentul din Spania, însă li se vor căuta echipe în primul eșalon al Ucrainei, potrivit presei ucrainene.

„Nu știu dacă rezolvarea problemei depinde de transferul unor jucători. Nu salvezi de la retrogradare cu jucători tineri, dar ei aduc entuziasm. Cu jucători valoroși da, dar și eu am nevoie de jucători valoroși.

Schimbările de jucători, dacă le gândești foarte bine, se poate construi o echipă, nu de câștigarea unui titlu, dar se poate construi”, declara Mircea Lucescu la finele anului trecut despre eventualitatea de a trimite jucători împrumut la Dinamo.

Citește și:

Schimbare în privința dozei booster, de la 6 la 4 luni. Când intră în vigoare decizia

-->
Previous Ultimele noutăți de la Dinamo
Next Căpitanul lui Dinamo ia atitudine: ”Lăsați-i să plece”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *