Speranțe de început de an. Vești bune pentru ”câini”


2020 a venit și toată suflarea dinamovistă speră să fie un an mai bun pentru ”câini”. Și există speranțe să fie un an în care să se pună bazele unui nou început. Să sperăm doar că va exista continuitate la nivelul băncii tehnice.

Dusan Uhrin a plecat în vacanță, acasă, la Praga, capitala Cehiei, cu un gust amar după înfrângerea de la Botoșani, dar cu mari speranțe pentru viitor. Nu abandonează corabia, chiar dacă au existat oferte în ultima vreme pentru el, ci se simte bine la București și vrea să facă performanță cu Dinamo. Dar evident, trebuie ajutat.

Ionuț Negoiță are încredere în actualul antrenor și-i va oferi continuitate chiar dacă sunt șanse mici să mai prindă play-off-ul. Infime chiar. Uhrin și-a făcut deja strategia pentru primăvară, dar și pentru sezonul următor. Știe exact pe ce jucători se va baza din 2020-2021 pentru Regula U21 și va face o trierea în această iarnă și a lotului actual.

Doar că pentru a putea să o facă trebuie să mai vină câțiva jucători, liberi de contract, care să accepte condițiile de la Dinamo. Și toți se sperie de întârzierile salariale din ultima vreme și de instabilitatea la nivel de club și de patron. Azi e Negoiță, mâine nu mai e, astăzi investește, mâine anunță că vinde clubul, și tot așa.

Ionuț Negoiță poate în al 12-lea ceas să-și dea seama de greșelile trecutului și să încerce să le repare în 2020. Să facă din Dinamo o echipă puternică, să-i mulțumească pe suporteri, iar ulterior va redeveni și pentru el o afacere de succes.

”Câinii” mai speră la câștigarea Cupei, care i-ar duce în preliminariile Europa League. Și să sperăm că jucătorii vor fi plătiți, se va reinstaura liniștea la echipă și vor putea privi înainte cu mai multă încredere.

La mulți ani, 2020!

Citește și:

Viața Sfântului Vasile de cel Mare. Semnificația numelui

-->
Previous Dinamo pregătește o lovitură pe piața transferurilor
Next Giani Kiriță: ”Asta e problema mare”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *