Spaniolii vin astăzi. Planul acestora dacă vor reuși să preia Dinamo


Situație incredibilă ieri în România. După ce INSP a adăugat sâmbătă noaptea Spania pe lista galbenă și zborurile de astăzi au fost suspendate, ieri s-a luat decizia de către Comitetul Național de Urgență de a fi eliminată țara din Peninsula Iberică de pe acea listă și s-a anulat și NOTAM-ul pentru anularea zborurilor, dar și carantina obligatorie timp de 14 zile!

Astfel, spaniolii pot veni astăzi fără restricții la București. Aceștia vor avea o întâlnire decisivă mâine cu Ionuț Negoiță și dacă nu vor exista datorii ascunse pe care actualul acționar majoritar nu și le va asuma, atunci se semna pentru pachetului majoritar de acțiuni, bineînțeles, cu acordul suporterilor care au un memorandum cu patronul de la Rin.

Rufo Collado este deja în România de câteva zile pentru a se ocupa de ultimele detalii. Acesta este fost director sportiv la Granada și unul dintre oamenii de încredere ai lui Pablo Cortacero.

Din informațiile doardinamo.ro, spaniolii au de gând să refacă Academia lui Dinamo, să înființeze echipa a doua a clubului pentru a avea unde să joace fotbaliștii care depășesc vârsta la care pot juca la U19, dar și să creeze o formație competitivă pentru acest sezon de Liga 1. Dar totul depinde dacă miercuri se va semna sau nu actul de vânzare-cumpărare al clubului prin care ibericii vor fi obligați să plătească toate datoriile clubului, în valoare de aproximativ 3 milioane de euro.

Citește și:

Reunire astăzi la Săftica. Cine va pregăti echipa: ”E o chestiune de zile”

Previous Dinamoviștii vor să dea lovitura pe piața transferurilor
Next Ionuț Șerban explică situația sa. Ce vor spaniolii

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *