Spaniolii trec la curățenie. Omul important care e pus pe lista neagră


Pablo Cortacero a preluat din nou controlul clubului și trece la curățenia de iarnă în club. Oamenii care consideră că l-au trădat vor fi curățați. Unul dintre ei este Cornel Dinu, iar Dănuț Lupu dezvăluie că va fi primul sacrificat după ce Cornel Țălnar deja a fost scos din Consiliul de Administrație.

”Sunt dezamăgit de o parte dintre jucătorii lui Dinamo, iar suporterii, din păcate, luni nu au fost susținuți la stadion şi nici la RIN de fotbalişti. Dacă acest Cortacero era pe timpul generației mele nu iesea din stadion până nu îşi preda acțiunile. Jucătorii nu au dat dovada de tărie de caracter şi i-au lăsat pe suporteri singuri cu Cortacero. Pai, bă, frații mei, suporterii ăstia au dat bani pentru voi, iar voi nu ati avut curajul să vă strangeți şi să vă duceți peste Cortacero la stadion?

Păi, ăsta trebuia scos în şuturi de acolo dacă nu îşi preda acțiunile. Jucătorii aveau obligația să se ducă acolo şi să îi susțină pe suporteri în fața acestui nesimțit. Cum îți permiți, mă, să îți bați joc de jucătorii lui Dinamo atâta timp, iar acum le vinzi gogoşi că măreşti capitalul şi deja ai dat o parte din bani, dar îți sunt blocați?

Ai ajuns tu să ei o intreagă Românie la mişto? Ai ajuns tu să îl umileşti pe nea Cornel Țălnar? El este un simbol al lui Dinamo, dar am auzit că vrea să îl mazilească în viitoarea şedință şi pe nea Cornel Dinu. Vă dați seama câtă minte are spaniolul ăsta?

Era bine dacă era ținut şi el pe la Săftica patru luni fără bani şi fără mâncare? Dar stați să vedeti că firma aia de pază o să îşi dorească banii, iar lui Cortacero nu o să ii meargă cu bodyguarzii așa cum i-a prostit pe jucători. Să îi fie ruşine acestui om, care şi-a batut joc de familiile tuturor de la Dinamo.

Toți angajații de la Săftica și toți jucătorii trebuia să se ducă peste acest individ la stadion. Eu dacă eram jucător l-aş fi scos pe ăsta în şuturi de la ședința aia”, a spus Dănuț Lupu, în exclusivitate pentru ProSport.

Citește și:

S-a certat cu fanii, nu crede că Pablo Cortacero e principalul vinovat: ”El trebuie să răspundă, că nu e moșia mamei lui”

Previous Pablo Cortacero, prima reacție după evenimentele de astăzi: ”Mi-au cerut scuze”
Next Concluzie după întâlnirea cu Cortacero: ”Ori asta, ori se termină tot”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *