Spaniolii trebuie să se decidă astăzi: ”Așteptăm”


Așa cum scriam în urmă cu ceva săptămâni, riscul ca Dinamo să rămână la Negoiță în actuala situație este foarte mare. Patronul de la Rin încasează în continuare tot felul de drepturi financiare de la club, suporterii plătesc salarii, licența și acum s-au pus să strângă și datoria clubului către ANAF ca să nu piardă baza de la Săftica. Unde mai găsește Negoiță așa afacere bună? Și de ce să vândă în condițiile de față în care nimeni nu-l mai înjură deși a anunțat clar și nu mai bagă niciun ban în club, dar scoate bani constant din el! Vezi ce s-a întâmplat ultima dată cu drepturile TV.

Jucătorii sunt pur și simplu batjocoriți de către conducători, vezi cazul lui Mrzljak, căruia i s-a propus un salariu de 3.000 de euro pentru luna iulie!

Suporterii din PCH sunt de admirat pentru ce fac, dar în situația de față dacă clubul nu se vinde, viitorul nu poate fi roz.

”A VENIT ȘI ZIUA DE LUNI

O zi pe care o așteptam cu entuziasm de multă vreme.

Toate dubiile și semnele de întrebare ar trebui să dispară astăzi.

Toni Curea poate să facă astăzi o mișcare simplă și inteligentă, care ar da mult curaj suporterilor.

Să prezinte suma disponibilă de 1 milion de euro. Toată lumea va fi liniștită pentru că se va vedea că banii nu sunt o problemă.

La acest milion ne angajăm și noi suporterii să venim cu banii care s-au mai strâns între timp. 100.000€ (după o consultare prealabilă a membrilor DDB).

Dintr-o dată ar fi 1.100.000€ și lucrurile ar fi puse într-o altă lumină.

Am fost de la încept susținătorii investitorilor care s-au arătat interesați de Dinamo. Să nu uităm că în momentul în care am plătit banii de licență am fi putut să obținem pe loc 7,5% acțiuni. Dar știind că există negocieri cu un investitor am trecut în contract o clauză prin care împrumutul de 750.000 lei din ProgramDDB se va transforma în acțiuni doar la data de 31 iulie 2020, dacă banii nu sunt restituiți.

Am făcut asta pentru a nu afecta pachetul de acțiuni de 82% scos la vânzare”, au scris cei din Peluza Cătălin Hîldan.

Citește și:

Ludovic Orban este decis. Cere sancțiuni drastice pentru nerespectarea Stării de Alertă

-->
Previous ULTIMA ORĂ Negoiță s-a hotărât în ce privește vânzarea clubului. Declarații oficiale
Next Noi probleme în negocieri. Reprezentatul spaniolilor a transmis că a fost o greșeală

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *