Spaniolii nu-l mai vor pe Contra. Mutarea pe care vor să o facă ca să-și dea demisia


-->
La Dinamo este interzis să vorbești despre problemele financiare, ba mai mult acum câteva săptămâni Pablo Cortacero a făcut un grup de whatsapp prin care i-a rugat pe toți conducătorii clubului să nu mai iasă să mai vorbească cu presa. Acesta este motivul pentru care Dorin Șerdean, Alex Couto și Rufo Collado n-au mai făcut declarații publice în ultima vreme la Dinamo.

Pablo Cortacero este deranjat de fiecare dată când se vorbește despre bani în presă și consideră că Cosmin Contra alimentează aceste știri despre dezastrul de la Dinamo din cauza declarațiilor sale publice. Acest lucru îl deranjează pe iberic mai mult decât rezultatele echipei, dar nu-l poate da afară datorită clauzei de 300.000 de euro pe care antrenorul o are în contract.

Cum a văzut că nici după înfrângerile consecutive Contra nu are de gând să-și dea demisia și cum a pierdut sprijinul lui Juan Jose Melero care s-a retras din proiect, Cortacero s-ar gândi a-i pune un supervizor lui Contra care să-l ajute la antrenamentele echipei, dar și să încerce prin această mutare să-l facă pe antrenor să plece. Iar tehnicianul preferat care a mai lucrat și în această vară până să semneze fostul selecționer este Gigi Mulțescu.

Rămâne de văzut însă dacă Mulțescu va accepta o astfel de situație după ce și el a fost umilit de spanioli, care i-au dat cu chiu cu vai doar 75 la sută dintr-un salariu scadent de astă vară, iar pe fiul său, Cătălin, l-au trimis la echipa a doua ca să i se facă loc lui Leo Fuentes, un apropiat al lui Cortacero din Granada!

În CV-ul lui Leo Fuentes se arată doar că a mai fost al doilea, respectiv primul antrenor cu portarii al echipei a doua a lui Granada și a mai antrenat la cluburi de nivel municipal. Dar faptul fiind un apropiat al patronului, a fost imediat impus ca antrenorul numărul 1 cu portarii de la Dinamo unde au fost aduși și goalkeeperi doar spanioli.

De asemenea, dacă Cosmin Contra a anunțat clar că până acum nu și-a luat niciun ban de la Dinamo, Cortacero a sunat din Spania și a ordonat ca lui Leo Fuentes să-i fie plătit salariul în momentul în care au intrat, luna trecută, banii din drepturile TV. În schimb, Mulțescu a fost gata să fie din nou umilit, i-a fost plătită o parte din salariu după ce Șerdean a intervenit pentru el și le-a explicat spaniolilor ce înseamnă Gigi Mulțescu pentru Dinamo și pentru fanii echipei.

Mulțescu a rămas în club și este căutător de talente! Contactat de Fanatik, a explicat cu ce se ocupă la Dinamo.

”Da, am rămas în club. Conduc departamentul de căutat talente. Merg la echipa a doua, la echipele de juniori, la Rin nu prea ajung, așa că nu știu ce vor ei să facă. Situația de la prima echipă e mai delicată și chiar nu vreau să o comentez”, a declarat Gigi Mulțescu pentru FANATIK.

Citește și:

Ungaria își schimbă constituția pentru a impune viziunea creștină a rolurilor de gen: ”Mama e femeie, tata e bărbat”

Previous Anunț incredibil despre Dinamo: ”Clubul nu a plecat de la Negoiță”
Next Primul semn că Cortacero se retrage de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *