Spaniolii au transmis cine va fi antrenor


Spaniolii sunt foarte aproape de a cumpăra Dinamo de la Ionuț Negoiță și toată lumea așteaptă modificări importante la echipă. Doar că acestea vor surveni abia în momentul în care actualul campionat este terminat! Adică undeva la începutul lunii august.

Adrian Mihalcea are clauză de reziliere a contractului, a lucrat în tot acest moment, chiar dacă de departe, pentru a cunoaște fiecare jucător și el va fi păstrat până la finalul sezonului. Apoi, urmează ca investitorul spaniol să vină cu un staff propriu și cu o serie de jucători noi.

”Nu se bagă nimeni acum, ca antrenor, pe finalul sezonului, într-o situație incertă cum e la Dinamo, să-și riște viitorul. În plus, oricine va veni din străinătate, va trebui să stea două săptămâni în carantină. Iar dacă renunți la Mihalcea trebuie să ajungi la un acord financiar cu el, să-i plătești compensații

Adi cunoaște Liga 1, deja s-a familiarizat cu lotul, va rămâne până la finele sezonului, cel puțin”, au declarat surse din conducerea clubului pentru gsp.ro.

Citește și:

Raed Arafat explică achizițiile: “Sunt prețuri de 4-5 ori mai mari!”

Previous Florin Prunea a vorbit cu Andone. ”Fălcosul” i-a dat detalii despre vânzarea clubului
Next Becali, despre gestul fanilor FCSB: ”Mie Dinamo îmi face rău”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *