Spaniolii au omis un lucru important: ”Nu a fost trecută și asta”


Pablo Cortacero și oficialii lui Dinamo au intrat într-un fel de silenzio stampa după ce nici până în acest moment cei 400.000 de euro nu au intrat în conturile clubului. Iar spaniolii se mai confruntă cu o problemă. Palmaresul și marca sunt de fapt a lui Nicolae Badea.

”Badea are palmaresul și marca, brandul! Lumea știe asta. Mă mir că în planul spaniolilor nu a fost trecută și asta, mă refer la cumpărarea palmaresului și a mărcii. Eu am încredere în acest proiect. Când vii și cumperi Dinamo îți faci un plan… Acum e această problemă cu banii, că nu au reușit să plătească datoriile. E greu ca antrenor să lucrezi cu jucători care vin din străinătate și nu sunt plătiți. E greu să ai rezultate.

Dar Dinamo a avut meciuri grele până acum. A jucat cu Craiova, cu Sepsi. O surpriză a fost doar rezultatul cu UTA (0-1). Dar am încredere în proiect și în Contra. Mai e mult din sezon, campionatul e lung. Jucătorii au calitate și cred că, la ce văd și dacă se plătesc salariile, Dinamo va ajunge în play-off. Mai sunt etape multe și multe punct de luat. Nu contează locul de acum din clasament”, a declarat Ioan Andone la Pro X.

Citește și:

”Netflix-ul sportului” sosește în România

Previous Cornel Țălnar lămurește discuțiile pe care le are pentru a ajuta Dinamo
Next Dinamo plătește preferențial. Omul care a salvat clubul a fost uitat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *