Soția lui Ekeng trece prin momente grele. De ce s-a ajuns în situația asta


-->
Nathalie, soția regretatului Patrick Ekeng, a vorbit din nou despre situația grea prin care trece de când a murit soțul ei, rămasă singură cu doi copii. Ea însă este într-un război deschis cu familia lui Patrick, care spune că de fapt ei sunt moștenitorii de drept al fotbalistului. Așa că banii sunt blocați într-un cont până se va dovedi legal la cine trebuie să ajungă banii pe care ar fi trebuit să-i ia fotbalistul până la finalul contractului cu Dinamo.

„Nimeni nu m-a mai sunat. Absolut nimeni, nu am mai primit niciun semn de la cineva din conducerea clubului. Dinamo nu m-a ajutat cu nimic cu privire la copiii mei. Nu mi-au dat nici salariile lui Patrick. Mi-au dat doar 5.000 de euro, pe care i-am investit în amenajarea mormântului din Camerun. În rest, nu am văzut nimic.

Cu siguranţă voi veni să vorbesc cu Ionuţ Negoiţă. Dar nu am bani pentru biletul de avion către România. Să văd cum mă voi descurca. În octombrie vreau să vin la Bucureşti.

Ne este foarte greu fără Patrick. Din punctul de vedere al sănătăţii, copiii sunt bine. Dar viaţa este dură pentru noi. Foarte dură. Eu, în primul rând, nu muncesc, nu am un serviciu. Este greu să plăteşti facturile, să mănânci, să te descurci cu copiii. Îmi este foarte greu să asigur mâncarea pentru copiii mei. Locuim în Le Mans, Franţa, şi este dificil. Prietenii lui Patrick mă ajută cu bani şi mâncare de când el a murit. Le mulţumesc din suflet. Copiii sunt forţa mea. Trebuie să fiu puternică pentru ei”, a declarat soția fostului fotbalist al lui Dinamo, în Cancan.

Patrick Ekeng a murit în data de 6 mai a anului trecut, după ce s-a prăbușit pe teren pe finalul meciului cu Viitorul, din „Ștefan cel Mare”.

Previous Mutu, salvat de FRF. Când se poate ajunge la o înțelegere
Next Ce-a făcut Patrick Petre cu FCSB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *