Soția lui Ekeng îi acuză pe șefii lui Dinamo: ”Au profitat de asta. Unde sunt banii suporterilor?”


Nathalie, soția lui Patrick Ekeng și femeia care i-a dăruit doi copii, cu unul dintre ei fiind însărcinată când fostul fotbalist al lui Dinamo a decedat pe teren, a acordat un interviu în Libertatea în care face acuzații grave la adresa șefilor echipei din Ștefan cel Mare.

”Fetița plânge mereu, zice că îi e dor de Patrick și cere să mergem acolo, să sărute mormântul…Legătura cu cei de la Dinamo o țineam prin Adrian (n.r. – nu îi cunoaște numele de familie, dar e vorba de Adrian Alexandrescu, directorul de relații internaționale în cadrul clubului), el era singurul care vorbea franceză. Singurii bani pe care i-am primit de la club sunt 5.000 €, atunci când a trebuit să facem locul de mormânt al lui Patrick.

Clubul Dinamo a profitat  de o mică ceartă pe care am avut-o cu fratele lui Patrick, Jack, la hotel, în București, pentru cum trebuia să ne trimită lucrurile lui din apartament. Asta nu avea legătură cu împărțirea bunurilor după tragedie. Au făcut din asta un mare scandal în presă și peste tot, ne-au pus într-o lumină proastă, doar să nu mai aibă nici o treabă cu noi și să nu ne mai dea nimic. Asta e părerea mea.

Mi-au tot zis că au cheltuit foarte mulți bani cu repatrierea lui și nu pot să mă ajute. Aveam doar ajutor de la familie și prieteni, de la Dinamo nimeni nu m-a mai băgat în seamă. Nici mamei lui Patrick nu i-au dat nimic niciodată.
Despre salariul lui restant până la terminarea contractului. Repet, nu am primit suma nici în ziua de azi. Am înțeles că fuseseră și bani adunați de suporteri, nici nu am știut de existența lor până nu s-ar fi făcut pierduți. Știu că a ieșit scandal între Dinamo și galerie.

Vreau doar ca oamenii să fie oameni, nu câini! Nici la nașterea celui mic nu a sunat nimeni să vadă cum a fost sau cum e, nu interesează pe nimeni de la Dinamo cum îmi cresc copii. Moartea soțului meu a costat 5.000 €.  Ce s-a întâmplat cu salariul lui Patrick, cu banii suporterilor, cu ajutorul promis? Întrebați la Dinamo! Spun peste tot că mi-au oferit deja ce era nevoie, ce să mai facă ei pentru mine, o sărmană văduvă? Dacă murim de foame? Îmi este foarte greu. E dificil! Noroc cu prietenii lui Patrick, mă ajută”, a declarat Nathalie Ekeng pentru libertatea.ro.

Citește și:

Ce au făcut Mircea Lucescu și Cornel Dinu astăzi pe stadionul Dinamo

-->
Previous Rednic le-a vorbit fanilor: "Câteodată, sunt mai berbec decât berbecii"
Next Un fost rival al ”câinilor” spune că va fi lider de galerie la meciul dintre Miercurea Ciuc și Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *