Soția lui Ekeng a fost șocată! Câți bani mai cere de la Dinamo și cu cine a păstrat legătura


Eugen Neagoe a putut fi salvat duminica trecută, după ce-a suferit un preinfarct la meciul cu U Craiova, nu același lucru s-a întâmplat cu Patrick Ekeng pe 6 mai 2016 la partida cu Viitorul. Iar fosta soție a camerunezului, Nathalie, încă are de pătimit de pe urma dramei.

Într-un interviu acordat ProSport, Nathalie a fost informată despre ceea ce i s-a întâmplat lui Neagoe, iar ea a crezut, inițial, că este vorba despre Mircea Rednic! Antrenorul ce l-a adus pe Ekeng în România, în plus femeia nu știa că ”Puriul” a fost demis. ”Doamne, Dumnezeule… A căzut singur din picioare? Ca şi Patrick?

Pe el l-au putut salva, pe Patrick nu… Patrick al meu nu a putut fi salvat! Este mare păcat. Dar adevărul va fi descoperit într-o zi. Nimeni nu m-a mai căutat de la Dinamo, cu excepţia domnului Rednic. Dar acum aflu de la dumneavoastră că a fost dat afară. Doar cu el am fost în contactat. Nici suporterii nu mi-au mai dat vreun semn.

Am primit 5.000 de euro în 2017, pe care i-am folosit pentru înmormântarea soţului meu. Atât! În rest, nu am mai primit nimic de la Dinamo. Cred că mai am de primit 52.000 de euro, restul contractului lui Patrick. E treaba conducerii să rezolve problema. Mircea Rednic m-a ajutat cu bani de-a lungul timpului, este un om bun la suflet, îi mulțumesc pentru tot. În rest, vreau să se facă dreptate”.

Citește și:

Laude pentru Grozav, care e pe lista unui uriaș din Ungaria: ”Țin la el ca la nevastă-mea!

Previous Ce se întâmplă cu Țucudean și ce șanse are să apară pe teren sâmbătă contra ”câinilor”
Next Laude pentru Grozav, care e pe lista unui uriaș din Ungaria: ”Țin la el ca la nevastă-mea!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *