Sorin Colceag: ”În rucsacul unui soldat se află și sabia de mareșal”


Sorin Colceag a vorbit după primul meci al său ca antrenor principal la Dinamo. A debutat cu o înfrângere, 1-2, cu FC Botoșani, dar echipa a arătat mai bine decât la meciul cu FCSB.

”Am păcătuit la micile detalii care fac diferința, am reușit să punem presiune pe adversari și să-i dezorganizăm. A fost o energie de grup, începem să ne regăsim spiritul, am văzut implicarea totală a tuturor, la sfârșitul meciului, vorbind cu ei, mi-au spus că au dat tot ce au avut mai bun.

Cu siguranță că meciul de astăzi plus jucătorii care au lipsit, putem arăta mult mai bine în viitor. Eu nu am vorbit cu domnul Bonetti de cel puțin o lună și jumătate. Eu personal cu dânsul n-am avut nicio discuție, nu avea cum să transmită nimic pentru meciul ăsta.

Ne-a adus momente de siguranță, echilibru, Plamen Iliev. Toți care au jucat au încercat să dea maxim, să știți. La momentul ăsta nu e un subiect pe care să pot să-l discut. Dacă sunt pregătit să rămân principal? În rucsacul unui soldat se află întotdeauna și sabia de mareșal”, a declarat Sorin Colceag.

Citește și:

Golul lui Torje n-a fost de ajuns. Dinamo, spre un trist 007

-->
Previous Gabi Torje anunță: ”Niciodată”
Next Declarațiile lui Iuliu Mureșan după o nouă înfrângere

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *