Sorescu, tot mai aproape de plecare: ”Mi s-au propus”


Deian Sorescu este unul dintre jucătorii care au atras atenția tuturor în acest sezon. Mijlocașul este lăudat de toată lumea în Liga 1, chiar și de rivali, iar formații din țară și din străinătate au pus ochii pe el. Iuliu Mureșan spune că-l va lăsa să plece dacă cineva va veni și va achita un milion de euro către Dinamo.

”Sunt niște discuții pentru Deian Sorescu. E cel mai atractiv jucător când vine vorba de un transfer. Au fost discuții din țară și din străinătate. Nu știu cine din țară și-ar permite să plătească bani pentru Sorescu.

Pentru el, au fost tatonări și din țară, dar nu ne satisfac deloc. Mi s-au propus tot felul de scheme, pe care nu le-am acceptat. L-am evaluat pe Sorescu la o sumă. Mi-ar părea rău să plece, e jucătorul care dă goluri. Cu greu ne vom despărți de el. Pentru o sumă corespunzătoare, adică pentru 1 milion de euro, nu vom avea ce face, va trebui să-l vindem”, a declarat Iuliu Mureșan la GSP Live.

Helmuth Duckadam l-a evaluat pe Sorescu de la 5 milioane în sus, iar Mitică Dragomir consideră că Dinamo ar putea cere și 20 de milioane pentru căpitanul lui Dinamo.

”Sorescu ar costa între 5 și 20 de milioane de euro. Are plămâni de 20 de milioane de euro, tehnică de 10 milioane și moral de competiție înaltă de 10 milioane de euro”, a declarat fostul președinte LPF, la Pro X.

Citește și:

Historical Park, locul unde poți experimenta și înțelege istoria

 

-->
Previous Dario Bonetti: „E interzis”
Next Altă datorie pentru Dinamo: ”Trebuie să-mi dea toți banii”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *