Sorescu, spumos după golul cu Gaz Metan Mediaș. Ce mâncare preferată are


Deian Sorescu a reușit un gol frumos vineri seară, prin care s-a descătușat după perioada mai puțin bună de la începutul sezonului. Mijlocașul speră ca într-o zi să ajungă și el atât de iubit ca Nistor în Ștefan cel Mare și a recunoscut care e mâncarea lui preferată.

”Este munca noastră, merităm, dar nu ne îmbătăm cu apă rece. Putem mai sus de locul 6, Dinamo merită mai mult. Toată echipa joacă bine, câștigăm cu toții. Și antrenorii, și jucătorii, și cei din staff-ul tehnic merită felicitări, că muncim pentru victorie.

Nu știu dacă voi ajunge și eu cu chipul pe autocarul echipei, precum Dan Nistor, sincer, mi-ar plăcea, e onorant, este frumos. Dan merită totul, e liderul nostru.Am mâncat mâncare bună, de ce? Este cearta lor, vă rog! Ne-a afectat într-un fel, când zici de Dinamo, zici de toți, de la primul până la ultimul.

Mâncarea mea preferată? Face iubita mea o șaorma foarte bună!În prima repriză, cred că mi-am înnebunit tot lotul, plus antrenori, cu ratări. Dar mă bucur că am reușit un gol și-am învins.

Mister nu ne ceartă, dar ne zice că dacă avem o ocazie pe meci, trebuie să înscriem!”, a declarat Deian Sorescu.

Citește și:

FOTO Dinamo și-a găsit medic. Ce spun jucătorii despre el

Previous FOTO Dinamo și-a găsit medic. Ce spun jucătorii despre el
Next Dinamoviștii, declarații înaintea meciului cu Wisla Plock

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *