Sorescu, spectaculos la interviu: „Eu așa știu”


Dinamo a reușit să câștige al doilea meci consecutiv la Dinamo. Dusan Uhrin a reușit până acum minuni, dar trebuie în continuare multă concentrare din parte fotbaliștilor pentru că este o situație periculoasă încă și mai sunt cinci meciuri în joc.

„Ne-am făcut un cadou frumos de Paște, atât nouă, cât și suporterilor. Sper să continuăm așa. Orice meci trebuie tratat ca o finală. Important e să luăm puncte în continuare. A venit momentul nostru, cred, și trebuie să mergem pe aceeași linie. Nu trebuie să ne hazardăm, ci să rămânem cu picioarele pe pâmânt.

Banii sunt importanți, dar cel mai important e să jucăm pentru noi, e imaginea noastră în joc și eu nu aș vrea s-o pătez. Va fi greu, sunt multe meciuri, e un timp scurt. Contează cine se reface mai repede”, a declarat Sorescu.

Reportera Corina Marinaș l-a felicitat la final pe Sorescu, amintindu-i că a reușit o pasă decisivă cu Viitorul, la golul lui Morsay. „Am dat două, dacă nu mă înșel”, i-a răspuns amuzat jucătorul jurnalistei, referindu-se la cornerul executat de el în urma căruia Albentosa a făcut 2-0. La acea fază, până să înscrie Raul, au mai atins mingea, fără să o controleze, Mladen și Benzar.

Citește și:

Paul Anton avertisment important. Mesajul DDB după meci

Previous Paul Anton avertisment important. Mesajul DDB după meci
Next Modalitatea prin care Dusan Uhrin a revigorat Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *