Sorescu și-a hotărât viitorul: ”Situația mea e clară”


Deian Sorescu a vorbit înaintea meciului cu FC Voluntari despre posibilitatea ca el să plece la de la formația din Ștefan cel Mare.

-Ai văzut meciul de aseară?

Da. Noi am avut de la început, de când am venit din cantonament, patru finale și o să tratăm toate meciurile cu maximă seriozitate și cu siguranță vom merge acolo, la Voluntari, să luăm cele trei puncte. Cei de acolo arată mult mai bine, și-au luat jucători cu experiență în Liga 1, asta s-a văzut, au avut chiar și ocazii mari aseară și pe final, au jucat cu un om în minus dar așa e în fotbal, dacă nu riști, nu ai șansă. Și după părerea mea Voluntariul a practicat un fotbal bun.

-Tu prinzi meciul cu Voluntariul? Că se tot vorbește că pleci…

Nu știu nimic. Situația mea este foarte clară. Am contract cu Dinamo până în 2022. Nu m-ar tenta nicio plecare în zona arabă. N-am niciun gând să plec, sunt jucătorul lui Dinamo și mă concentrez aici 100%.

-E greu un meci ca ăsta înainte de derby?

Eu cred că mereu de când sunt eu aici, de doi ani, am jucat cu Voluntari înainte de Steaua, așa că ne-am obișnuit. Vom încerca să scoatem cele trei puncte pentru că e important pentru noi, să sperăm încă la lupta pentru play-off.

-E mai bine că jucați meciul cu FCSB pe Arena Națională?

În Ștefan cel Mare sincer ne simțim bine, se și vede, dar pe Național Arena te simți total diferit, ești fotbalist și plus că vor veni foarte mulți suporteri. Vreau să mulțumesc galeriei pe această cale pentru ceea ce fac pentru noi și îi așteptăm să ne susțină atât la meciul cu Voluntari, cât și în derby.

-Te simți mai responsabil față de fani acum?

Mereu la Dinamo ai o datorie în plus față de fani. Ce fac ei este unic în România și cred că avem cei mai frumoși suporteri. Se ocupă chiar de tot, chiar și de echipă.

-Dacă o să câștigați toate finalele și tot n-o să fiți în play-off, ce faceți? Rezultatele nu vă ajută…

În primul rând să ne facem noi treaba, meciurile pe care le avem noi să le câștigăm, și apoi să ne uităm și la celelalte rezultate. Într-adevăr, play-off-ul nu l-am pierdut acum, l-am pierdut mai demult, am început prost campionatul, așa că nu este o tragedie, dar important e să câștigăm noi toate cele trei meciuri. Vă dați seama că va fi o mare dezamăgire dacă nu vom fi în play-off, o pată pe noi jucătorii, că noi suntem responsabili de această situație, dar nu avem ce face, mergem înainte.

-Cum e să vă antrenați pe zăpadă?

Ne-a luat prin surprindere zăpada anul acesta, nu avem ce să facem, ne bucurăm oamenii și-au făcut treaba și ne antrenăm aici în condiții bune pentru jocul de duminică. Mereu ne-am simțit bine la Săftica și nu e așa de frig cum pare.

Citește și:

Avantajul dinamoviștilor înaintea partidei cu Voluntari

-->
Previous Veste mare pentru ”câini” despre investitori: ”Să simtă ce înseamnă Dinamo
Next Dusan Uhrin, puțin supărat: ”Sunt reguli clare”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *