Sorescu, primele declarații. Supervise și sfaturi: ”Fii corect cu oamenii că roata se întoarce!”


Deian Sorescu a semnat cu Dinamo până în 2022, mijlocașul dreapta de 20 de ani urmând a se alătura ”câinilor” din luna iulie. Fotbalistul care a marcat 11 goluri în 28 de meciuri pentru ASU Poli Timișoara în acest sezon a oferit primele declarații de când a semnat cu roș-albii. Se prezintă ca un tânăr serios și cu mult bun simț.
”Dinamo e un club mare din România. Au mai fost și alte oferte din țară. Am acceptat varianta celor care m-au dorit cel mai mult, care mi-au prezentat seriozitate și mi-au arătat ceva concret. Punctul meu forte este viteza, așa-mi spun toți cei mă laudă. Dar eu stau și trei zile pe săptămână, în plus, la sala de forță, ca să acumulez masă musculară. Am și forță explozivă, și plecare de pe loc, și tehnică în regim de viteză. Într-adevăr, mai trebuie să îmbunătățesc fiecare capitol din carieră, însă cred că sunt pe drumul cel bun”, a declarat Sorescu pentru gsp.ro.
Tânărul fotbalist a declarat că vrea să devină campion cu Dinamo cât mai repede posibil. Poate chiar din sezonul viitor! ”Visez să mă lupt la campionat cu „câinii”, apoi să ajung la echipa națională. Părinții mi-au dat multe sfaturi. Să nu mă abat de la drumul meu drept, că dacă vreau să ajung cineva trebuie să muncesc mult. „Nu te abate de la calea cinstită!”, „Crede în tine și luptă zi de zi!” au fost povețele familiei, dar și „Să fii corect cu oamenii fiindcă roata se întoarce!”.

-->
Previous Cornel Dinu îi CEARTĂ pe liderii din PCH și face apel la Negoiță
Next Dinamo îi dă o replică ACIDĂ lui Thiess

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *