--> -->

Deian Sorescu la momentul adevărului


-->
Deian Sorescu (24 de ani), care trece printr-un moment delicat în carieră, a vorbit deschis despre evenimentele din ultima perioadă. După un început foarte bun de sezon, Sorescu a avut prestații tot mai modeste și acest lucru l-a costat și convocarea la echipa națională.

„E trist, pentru că am fost acolo. Știu cum e, știu cât de mult își doresc băieții și nu sunt în măsură să-i critic. Sunt alături de ei. Și milioane de români au fost triști, dar sunt alături de ei în continuare.
Nu vreau să vorbesc despre baraj. Sunt alți oameni în măsură să o facă. Nu sunt eu în măsură să dau indicații. Mi-aș dori foarte mult să câștige, dacă va fi”, a spus Deian Sorescu pentru Playsport.

Deian Sorescu a debutat la echipa naționala sub comanda lui Mirel Rădoi, iar fotbalistul și-a exprimat aprecierea față de actualul selecționer. Mai mult, Sorescu spune că Mirel Rădoi ar trebui să pregătească echipa națională și după această campanie de calificări.

„Cu siguranță, pentru că Mister a reușit să schimbe multe. Personal, dar cred că și colegilor, ne dădea o stare foarte bună și o plăcere în a juca fotbal. Și ar fi păcat să plece acum, pentru că cred că de acum ar putea să își înceapă dânsul treaba.

Nu mă așteptam, sincer (n.r. – să fie convocat). Și nici în trecut nu mă așteptam să fiu convocat. Dar când va veni, sunt pregătit, pentru că orice jucător își dorește să fie acolo”, a mai spus Sorescu pentru aceeași sursă.

Citește și:

VIDEO Andreea Marin dă din casă în domeniul ei: ”Cum apar, și dispar”

-->
Previous Care este valoarea datoriilor din tabelul definitiv al creanțelor
Next Doi jucători importați cu probleme și o veste bună

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.