Sorescu îi răspunde cu TUPEU lui Gigi Becali


Deian Sorescu a intrat bine în jocul lui Dinamo și a marcat și un gol la debut și abia așteaptă să vadă pe viu un prim derby, duminică seara, de la ora 21:00. El i-a răspuns și lui Gigi Becali, care a spus că Dinamo se poate compara cu Rudar.

”Aștept acest meci cu nerăbdare, abia aștept să intru în primul meu derby. Mă simt bine și îmi dă un plus de încredere faptul că Borcea a spus că voi înscrie în acest meci, pot spune că mă simt și important, da. Dar vreau să rămân modest și să dau totul pe teren. Nu vreau să băgăm în seamă declarațiile lui Gigi Becali, vom vorbi pe teren. Am văzut meciul lor de aseară, am găsit punctele lor slabe și da, sunt de bătut.

N-am văzut niciodată live o coregrafie a dinamoviștilor, abia aștept să văd. Nu am fost niciodată la un clasic al României. Sincer, nu mă gândeam niciodată că o să ajung la o formație atât de mare ca Dinamo. Am emoții, este unicul derby, dar nu se vor vedea pe teren. Este mult mai important decât orice alt meci”, a declarat Deian Sorescu astăzi.

Citește și:

INTERVIU De cine se teme Penedo înaintea derby-ului și cum a trăit Mondialul

-->
Previous INTERVIU De cine se teme Penedo înaintea derby-ului și cum a trăit Mondialul
Next Marius Șumudică, declarație înainte de derby de România

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *