Sorescu îi aduce din nou bani lui Dinamo


-->
Deian Sorescu a câștigat astăzi Cupa Poloniei. Fostul jucător al lui Dinamo a fost titular în finala câștigată în fața celor de la Lech, scor 3-1, și a reușit chiar și un assist la primul gol al partidei reușit de Vladislavs Gutkovskis. Bănățeanul a fost înlocuit la pauză de colegul său, Wiktor Dlugosz.

Rakow, la 3 meciuri de titlu în Polonia

Rakow și Lech sunt la egalitate, ambele cu 65 de puncte, însă echipa lui Deian Sorescu are avantajul meciurilor directe.

„Cei de la Dinamo au un bonus dacă Racow devine campioană și poate să devină campioană (n.r. Racow e pe primul loc, cu trei etape înainte de finalul sezonului). Mai au un bonus dacă echipa câștigă Cupa și joacă finala peste câteva zile și încă un bonus dacă joacă (n.r. Sorescu) peste 60% din meciuri și a jucat 90-95% din partide.

Etapă de etapă Sorescu e omul meciului, e omul-cheie al echipei și sper să devină omul-cheie și al echipei națioale. Joacă și in dreapta și în stânga și se adaptează în orice sistem. E un fotbalist de 25 de ani pe care Racow, dacă joacă așa, poate să îl vândă cu câteva milioane.

(n.r. despre suma pentru care Deian Sorescu a plecat de la Dinamo) 700.000 de euro curați și cu bonusuri ajunge la 1.300.000 de euro. Au fost 700.000 de euro la început, plus 100.000 pe care i-au dat după aceea”, a spus Giovanni Becali, la Digi Sport Matinal.

Din informațiile Playsport, Dinamo a încasat 500.000 de euro, nu 700.000 așa cum a anunțat impresarul.

Citește și:

Părintele Vasile Ioana: ”Dumnezeu nu e băiatul de la Glovo, nu te rogi ca să ceri”

Previous Proiect de succes la Dinamo
Next Elis Bakaj s-a lansat în afaceri în București

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *