Sorescu emoționat și emoționant: ”Atunci chiar mi-au dat lacrimile”. Mesaje de la Rednic și de la Rădoi


Deian Sorescu a ajuns un fotbalist titular în echipa lui Mircea Rednic, jucătorul venit vara trecută de la ASU Poli Timișoara remarcându-se și ajungând și la naționala U21. Unde a jucat în ambele amicale din Spania, cu țara gazdă, scor 0-1, și cu Danemarca, scor 1-0.

”Am avut cele mai tari emoții. Orice fotbalist își dorește să îmbrace tricoul echipei naționale, chiar dacă vorbim aici de tineret. E vorba de emoții pozitive, vorbim de senzații deosebite. Sper că l-am convins pe domnul Rădoi că se poate baza pe mine și la Euro 2019. Ar fi ceva… senzațional! Mi-a transmis gânduri bune și dânsul, a zis să ne facem treaba la echipa de club. Recunosc, am avut lacrimi în ochi când mi-a cântat imnul. Și domnul Rednic ne-a felicitat pe cei care am fost la loturile naționale”, a dezvăluit azi Sorescu.

Bănățeanul a vorbit și despre situația colegului său de cameră, Dan Nistor, convocat la naționala mare, dar fără să joace. ”M-am bucurat pentru el. Ne-am întâlnit la antrenament, dar n-am apucat să intrăm în detalii. Cred că a fost dezamăgit că nu a jucat, oricine e supărat, dar cel mai bine să-l întrebați pe el”, a comentat fundașul dreapta.

”Trebuie să luăm cele 3 puncte cu Hermannstadt. Va trebui să luăm fiecare meci în parte, nu se gândește nimeni la retrogradare, chiar atât de jos. Da, la anul avem forța să ne batem la titlu, dar acum e obligatoriu să fim concentrați la play-out, să ne facem treaba bine aici”, a spus el.

Citește și:

A încercat să-l salveze odată, ar încerca din nou! ”Are nevoie cu viciul ăla”

-->
Previous SEMNEAZĂ Cine este fotbalistul care l-a convins pe Rednic
Next Pe cine ar readuce Rednic la Dinamo: ”Aș încerca...”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *