Sorescu dorit în Turcia de Şumudică


Dinamo este foarte aproape de a scăpa de unele dintre problemele financiare. Echipa din Ştefan cel Mare ar putea să dea lovitura iernii cu unul dintre jucătorii actuali. Deian Sorescu ar putea fi vândut în Turcia, acolo unde este aşteptat de către Marius Şumudică la Malatyaspor.

Surse din cadrul clubului din Ştefan cel Mare dezvăluie pentru AS.RO mesajul pe care Marius Şumudică l-ar fi fi transmis celor de la Dinamo. Antrenorul român este foarte interesat de către Deian Sorescu pe care l-ar putea achiziţiona în pauza de iarnă. Condiţia ar fi ca Sorescu să-şi îmbunătăţească evoluţiile din ultima vreme. Mai exact, antrenorul ar vrea ca mijlocaşul dinamovist să înscrie măcar 2-3 goluri până în pauza de iarnă pentru ca başkanii de la Malatya să fie convinşi să-l achiziţioneze pe fotbalistul român.

Pentru Dinamo ar fi o adevărată lovitură financiară cedarea lui Deian Sorescu în Turcia, la Malatyaspor. Câinii ar fi dispuşi să renunţe la fotbalist pentru o sumă de aproximativ un milion de euro, vitală pentru acoperirea mai multor datorii acumulate de către echipa din Ştefan cel Mare în ultimele luni. Deian Sorescu nu a mai avut în ultima vreme evoluţiile apreciate din startul campionatului, atunci când înscrisese cu Voluntari şi cu Academica clinceni goluri decisive care au dus la cucerirea a 6 puncte de către echipa din Ştefan cel Mare.

Primul meci în care se poate face remarcat Deian Sorescu este chiar peste o săptămână. Dinamo joacă pe propiul teren cu Chindia Târgovişte, pe prpriul teren, luni, de la ora 20.30. Este un adevărat meci al supravieţuirii pentru echipa din Ştefan cel Mare.

Citește și:

Ioan Andone știe situația de la Dinamo: ”Sunt cu salariul la zi, dar nu pricep”

-->
Previous Amenințări grave: „Meciul următor îl aveți cu noi”
Next Veste mare pentru suflarea dinamovistă: Contractul a fost semnat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *