Sorescu a dezvăluit cum a ajuns la naționala de tineret. Cine l-a învățat meserie


sursa foto: gsp.ro
Deian Sorescu este una dintre surprizele plăcute ale acestui sezon pentru Dinamo, iar evoluția puștiului adus vara trecută de la ASU Poli Timișoara. Prestațiile sale ca fundaș dreapta în tricoul ”câinilor” l-au adus și-n lotul lui Mirel Rădoi la selecționata Under 21, unde a bifat primele două prezențe în stagiul iberic, cu șanse mari de a prinde și lotul pentru Euro 2019, care va fi în luna iunie.

”Mă simt destul de bine, încet, încet am învăţat să fac faza defensivă mult mai bine, m-am informat de la antrenori, de la foşti jucători şi am luat lucrurile bune. E normal să am partea ofensivă mai bine, de acolo vin, de sus, şi aici e total diferit să zic aşa”, a declarat Sorescu pentru ProSport.

Duelul din play-out îl nemulțumește pe bănățean, dar se gândește la viitor: ”Este dezamăgitor, să zic aşa. Suntem profesionişti, trebuie să muncim, să arătăm de ce jucăm fotbal şi să sperăm că la anul ne vom bate şi noi acolo sus. Suntem în play-out dar trebuie să jucăm toate meciurile la victorie şi să ne atingem obiectivul”.

-->
Previous Cât cere Fabbrini ca să devină ”câine roșu”
Next Avertismentul unui mare dinamovist: ”Să se gândească să scape”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *