Soluție în ofensivă


Dinamo se pregătește pentru a face transferuri de calitate în această iarnă. Dinamoviștii au reluat ofensiva pentru a-și asigura în aceste zile serviciile lui Ronaldo Deaconu (26 de ani), care ar dori altă experiență după ce nu primește numeroase minute la Korona Kielce. I-au pregătit decarului contractul, tot!

Ronaldo Deaconu a revenit la București, după ce a încheiat 2023 la Korona Kielce (locul 16 în Ekstraklasa), echipa fiind acum pe loc retrogradabil. Fotbalistul crescut la Academia „Viitorul” a lui Gheorghe Hagi, școlit apoi în Olanda, la Feyenoord și Twente, ar putea să se despartă zilele următoare de polonezi.

Dinamo l-a ofertat, îl vrea neapărat, oficialii „câinilor” consideră că ar fi o soluție ofensivă optimă. Atât pentru faza de construcție, cât și la finalizare. Roș-albii au văzut ceea ce poate Ronnie Deaconu în anii petrecuți în Liga 1, când le-a marcat goluri spectaculoase și în tricoul Chiajnei, și în cel al Mediașului.

Dinamo așteaptă ca Deaconu să se elibeze din angajamentul pe care îl are în Polonia. Ronaldo mai are contract până în iunie 2024 cu gruparea de acolo, dar nu va mai prelungi. Vrea să plece!

„Câinii” îl așteaptă și sunt gata să-i ofere cel puțin 12.000 de euro pe lună, la care se mai adaugă bonus-uri consistente, în funcție de reușitele personale și cu echipa, au transmis sursele GSP.ro.

Sunt șanse mari ca Ronaldo Deaconu să semneze cu „haita” până la finele lui 2023 – sau cel puțin până când Dinamo va pleca în cantonament cu Zeljko Kopic, în Antalya, miercurea viitoare.

Citește și:

Se închide trei luni Arena Națională! Care este motivul

Previous Primele transferuri la Dinamo
Next Promisiunea conducătorilor pe final de an

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *