Soluția pentru ca Dinamo să redevină o forță


Sergiu Hanca (30 de ani) știe cum poate Dinamo să redevină o forță în România, după ce a retrogradat în Liga a 2-a.

Sergiu Hanca a rămas un susținător al lui Dinamo București, echipă pentru care a jucat în perioada ianuarie 2016 – ianuarie 2019, iar situația din „Ștefan cel Mare” îl afectează pe fotbalistul lui Cracovia.

Internaționalul român a vorbit despre situația în care se află gruparea din „Groapă” și este sigur că Dinamo poate să redevină o forță în România, chiar dacă problemele pe care le întâmpină „câinii” sunt din ce în ce mai mari.

Sergiu Hanca îi sfătuiește pe oficialii lui Dinamo să urmeze exemplul rivalilor de la Rapid, iar după ce vor avea un noi stadion în „Ștefan cel Mare” să redevină o forță.

„Am plecat exact când trebuia să plec de la Dinamo. Nu credeam niciodată (n.r. – că echipa poate ajunge în Liga 2), nici în cel mai negru vis. Sper să reușească să readucă clubul în prima ligă. Eu cred că trebuie să o ia de la zero, să facă lucrurile corecte. La fel cum a făcut și Rapid. Ușor-ușor să ajungă în Liga 1, între timp să își facă stadionul și apoi să redevină o forță!

(n.r. – despre suporterii dinamovişti) Aşa e în viață, apreciezi oamenii după ce mor, așa a fost și cu marii poeți ai lumii” a declarat Sergiu Hanca, conform Antena Sport.

Citește și:

Cât de scumpe sunt biletele de tren în România. Diferențe față de celelalte țări din UE

Previous Singura soluţie ca Dinamo să nu dispară
Next El este omul care va prelua Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *