ȘOCANT Miriuță bate un fost căpitan dinamovist cu pumnii în cap


Fostul antrenor al lui Dinamo, Vasile Miriuță, ar putea fi suspendat dacă comisia se autosesizează după imaginile filmate de Telekom Sport. Antrenorul lui Hermannstadt a fost protagonistul unei faze șocante – l-a lovit pe Steliano Filip cu pumnii în cap și în ceafă la finalul meciului când s-a creat o bătaie generală între jucători și staff-urile celor două echipe.

VIDEO AICI

Culmea, cei doi se cunosc foarte bine din perioada în care amândoi erau la Dinamo. Steliano Filip a plecat în luna ianuarie 2018 de la Dinamo, când Miriuță încă antrena formația din Ștefan cel Mare și erau în cantonament în Cipru.

”Steliano este un jucător extraordinar. Ce a apărut în presă i-a făcut mult rău și cota i-a scăzut foarte mult. Hajduk Split s-a interesat de el și știe tot. A greșit și el, adevărat, dar s-a și exagerat mult. Are 24 de ani, a jucat la națională și este un jucător foarte bun. Mă bucur că șefii îl lasă să plece”, declara Miriuță atunci.

Totuși, se pare că Miriuță nu l-a iertat niciodată pe Steliano Filip pentru beția de la Piatra Neamț, când el împreună cu alți trei jucători s-au îmbătat înaintea meciului cu Aerostar Bacău din Cupa României. ”Și-au bătut joc de toată lumea. Au stricat tot ce am făcut noi. Am cerut amenzi de mii de euro”, recunoștea antrenorul după episodul bahic din Moldova.

Citește și:

Mattia Montini, într-un top IMPORTANT în străinătate

-->
Previous Dinamo vrea să cumpere doi tineri pentru regula U21. Cine sunt ei
Next Steliano Filip reacționează dur după ce a fost bătut de Miriuță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *