ȘOC la Focșani! Ultrașii Stelei au sărit pe parchet. Fanii au fost evacuați și duși la Poliție. VEZI VIDEO cu momentele TERIBILE! A început meciul


Steaua și Dinamo ar trebui să se înfrunte acum în semifinalele Cupei României la handbal masculin, însă meciul n-a putut începe din cauza violențelor din interiorul Sălii Polivelente din Focșani. Ultrașii din Peluza Sud i-au atacat pe cei ai lui Dinamo, iar bătaia a durat 3-4 minute.

UPDATE Ora 19:00 / În sală au rămas doar spectatorii localnici, în jur de 600, care vor asista la partida ce este transmisă pe TVR 1. Nu au mai existat scene de violență după cele relatate anterior. Partida a început după prezentarea celor două echipe.

UPDATE Ora 18:30 / Fanii dinamoviști au fost duși la IJP, iar cei ai Stelei la Poliția locală, de pe strada Longinescu, pentru a nu se mai intersecta în perspectiva altor episoade violente. Există înregistrări video în care s-ar observa actele de huliganism din partea suporterilor roș-albaștri, care vor fi amendați. Apoi escortați către gară și spre București!

UPDATE Ora 18:15 / Antrenorul ”dulăilor”, Constantin Ștefan, pentru doardinamo.ro: ”Avem informații că meciul va începe într-o oră. Încercăm să ne gândim doar la partidă”

Jandarmeria a intervenit în forță pentru a despărți grupurile de fani recalcitranți, iar fanii neutri, femeile și copiii au fost evacuați din sală! Chiar dacă suporterii rivalilor au declanșat întregul scandal, momentan, doar dinammoviștii au fost dați afară din incintă și duși la Poliție! Jandarmii au folosit și gaze lacrimogene în acele momente de groază, în special pentru spectatorii neutri. Probabil, semifinala se va desfășura fără spectatori și va începe într-o oră, conform informațiilor de la fața locului. SCM Politehnica Timișoara a trecut de CSM Focșani, scor 25-18, în prima semifinală. Finalele sunt mâine.

Vă vom ține la curent cu ultimele detalii de la acest meci!

Publicată de DoarDinamo pe Sâmbătă, 9 martie 2019

-->
Previous Dueluri dure și eliminări la Hermannstadt - Gaz Metan. Ce-a făcut viitoarea adversară a ”câinilor”
Next Dinamo se va lupta mâine în finala mică la Focșani. Ce s-a întâmplat cu rivalii după un sfârșit încins

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *