--> -->

ȘOC Nistor și Hanca, la FCSB? Reacția lui Alexandru David


-->
Dinamo este iar în centrul unei situații incredibile avându-l în centru pe Dan Nistor. Gigi Becali a anunțat astăzi la Digisport că Ana Maria Prodan i-a propus pe Dan Nistor și pe Sergiu Hanca la FCSB în schimbul a 400.000 de euro.

”Parcă da, cu o săptămână în urmă. Vorbiți cu Ana (n.r. – Anamaria Prodan Reghecampf), că eu nu vreau să supăr pe nimeni. Mi-a zis Ana dacă vreau să dau 400.000 de euro pe Hanca și Nistor. După aceeea, i-am zis că dau 200.000 de euro pentru Nistor.

Eu spun adevărul. 400.000 de euro erau la pachet. Oricând îi iau pe Nistor pentru banii ăștia. I-am spus lui Teja despre Nistor, dar dacă îl transfer, el trebuie să vină zilele astea”, a spus Gigi Becali, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1.

Iar Alexandru David a reacționat:

”Cine a zis asta? Domnul Becali? Deci domnul Becali bate câmpii. Anamaria Prodan ar fi fost trimisă la Palat cu o hârtie. Să o sunați pe Anamaria să vă spună cine a trimis-o, să vă arate hârtia. Amuzant e că a venit și la noi un domn Manole și a zis că îi putem lua pe Man și pe Pintilii pentru 200.000 de euro, dar noi le-am zis că dăm doar 150.000 de euro. Așa cum am fost și la Palat, eu cu domnul Negoiță în trecut, e circ. Anamaria să producă hârtia. Așa cum l-a luat astă-toamnă, așa îl va lua și acum”, a spus Alexandru David, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Citește și:

Surprizele de la reunirea lui Dinamo. 7 jucători pedepsiți!

Previous Surprizele de la reunirea lui Dinamo. 7 jucători pedepsiți!
Next FRUMOS A fost dat afară, dar anunță: ”Am ținut de mic cu Dinamo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *