Slavko Perovic și gestul pe care-l face la fiecare meci: ”Asta înseamnă”


Slavko Perovic a impresionat într-un timp foarte scurt la Dinamo. În doar 8 meciuri jucate în campionat, el a înscris patru goluri și mai are și două reușite în meciul de Cupă cu Foresta Suceava. O statistică bună pentru orice atacant. Dusan Uhrin l-a salvat pe atacantul care fusese diagnosticat eronat cu niște probleme medicale la inimă. El a explicat pentru gsp.ro ce înseamnă gestul pe care-l face după fiecare reușită.

”Ține capul sus! Indiferent ce se întâmplă cu tine, să nu te dai bătut niciodată, mereu luptător, orgolios, muncitor, încrezător în tine și în echipă”, a explicat vârful sârb.

Slavko a vorbit și despre șansele ”câinilor” la play-off:

”O să fie foarte greu să ajungem în play-off din cauza startului foarte prost de sezon. Dar ce să ne mai plângem acum? Plătim pentru greșelile de atunci, să muncim mai mult ca să ne fie bine. E simplu, trebuie să abordăm fiecare meci la victorie. Știu că nu sunt bătut în cuie la echipă, important e ca acela care va intra pe teren să dea totul, Dinamo să câștige și astfel să pună umărul ca formația să intre în play-off. Acesta este obiectivul nostru, al tuturor”, a explicat Perovic.

Citește și:

-->
Previous Dusan Uhrin face un anunț mare: ”Nu se va întâmpla asta”
Next Neagoe le-a pus gând rău dinamoviștilor: ”Aici ne ajută” Declarații înainte de meciul de la Sibiu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *