Situație limită la Dinamo. Ultima promisiune a lui Cortacero EXCLUSIV


Situația de la Dinamo nu este deloc ușoară în momentul de față, dar se încearcă din răsputeri pentru ca clubul să fie salvat. Venirea lui Pablo Cortacero la București a complicat foarte mult lucrurile. Spaniolul împreună cu Dorin Șerdean au mers pe 22 decembrie la First Bank de pe Nerva Traian unde au făcut acte la banca clubului conform cărora dreptul de semnătură să-i fie retras lui Constantin Eftimescu și doar Cortacero și Șerdean să aibă de acum drept de semnătură în relația cu banca.

Suporterii din DDB au aflat despre această manevră și au sezizat banca, care ulterior a sezizat procuratura. În acest moment NIMENI nu mai are drept de semnătură în relația cu banca până se soluționează cazul de către departamentul legal al First Bank. Astfel, banii trimiși de DDB, 1 milion de lei, sau mai exact ce au mai rămas din ei după ce s-au făcut câteva plăți către jucători și angajați, nu pot fi deocamdată folosiți, dar ei sunt în bancă.

”Pablo Cortacero a transmis că pe 4 ianuarie, luni, vor intra la First Bank cei 5 milioane de euro, majorarea de capital. Să vedem dacă de data asta se ține de cuvânt”, ne-a explicat o sursă din club.

Spaniolii din conducere nu se vor mai întoarce dacă nu intră banii în conturile clubului. Și chiar de ar intra(n.r șansele fiind 0,0000001%), în acest moment nimeni nu-i poate debloca până nu se rezolvă problema cu dreptul de semnătură la bancă.

Lucrul cel mai grav este că din informațiile doardinamo.ro, Pablo Cortacero n-are de gând să cedeze sub nicio formă acțiunile, iar aici singurul scenariu posibil este că acesta a venit clar cu gândul de a duce clubul în faliment pentru că nici măcar vânzarea pachetului majoritar din informațiile noastre nu-l interesează! Rămâne de văzut dacă liderii din Program DDB, care au un plan bine pus la punct, reușesc până la urmă să-l determine pe spaniol să renunțe la pachetul majoritar!

Citește și:

Nichifor Leprosul, vindecătorul de coronavirus, prăznuit pe 4 ianuarie. Moaștele sale, aduse în București

Previous Fanii din DDB nu mai au răbdare cu Șerdean și Cortacero: "Vom apela la soluțiile legale"
Next Ahmed Bani, dinamovist adevărat: ”A început să plângă” Declarație despre FCSB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *