Situație îngrijorătoare la Dinamo: ”N-am luat niciun ban” Dezvăluiri din interior


-->
La Dinamo pare că niciodată nu este liniște. Cosmin Contra a avut curajul să iasă într-un interviu amplu pentru emisiunea Prietenii lui Ovidiu în care să explice pe larg care sunt problemele de la Dinamo. Antrenorul până acum nu a primit niciun ban!

– Cosmine, scuză-mă că-ți zic, ai fost și tu fotbalist cu 73 de selecții la națională, ai jucat la mari echipe din Europa, ai antrenat la un anumit nivel, inclusiv naționala, pe ce te-ai bazat când ai semnat contractul, cum te-au convins?
– Mi-au zis că este un proiect foarte mare la Dinamo, în care se va investi 10 milioane de euro în primul an. Mi-au zis că acesta va fi bugetul. Nu știu dacă aici sunt incluse și datoriile, dar oricum 10 milioane este o sumă considerabilă, un buget bun, sănătos, poți să aduci jucători de calitate. Au zis că vor face o academie serioasă, în stilul spaniol. A fost un proiect pe care am dorit mereu să-l am în România.

– Au respectat ceea ce au promis atunci?
– Deocamdată, nu. Asta e problema. De aceea am zis că se mișcă greu lucrurile în sensul ăsta. Deocamdată, proiectul nu funcționează de unde ar trebui să funcționeze. Dar am zilnic discuții cu directorul sportiv, cu Pablo Cortacero, mă liniștesc și zic că nu vor fi probleme de bani.

– Sunt aceste probleme cu banii.
– Da, sunt. Unii au două luni, eu am o lună și un pic. Deocamdată, nici eu nu am luat niciun ban.

– E un proiect interesant, captivant, dar au adus ceva?
– Au adus, dar puțini bani. Primele salarii, fiindcă băieții aveau o datorie de 3 luni, au făcut o infuzie de 200.000 de euro. Apoi, zilele trecute, s-au plătit niște bani din drepturile TV, au mai luat jucătorii niște bani. Infuzia aia mare, de care s-a tot vorbit, trebuie să ajungă în club ca lumea să se liniștească din toate punctele de vedere.

– Crezi că vor mai veni?
– Trebuie să cred. Dacă nu, atunci proiectul a existat doar din vorbe. Când cineva aduce 12 jucători cu salarii bune și foarte bune, plus 10 oameni în administrativ, nu ar avea logică să facă atâtea eforturi, să aducă oameni din Spania, din Polonia, din Slovacia, de unde au venit și de unde și-au lăsat familiile, iar acum să se strice din fașă.

– Tu judeci rațional, dar…
– Trebuie să fie bani. Deocamdată, nu vin.

– Dacă nu vin?
– Pe mine mă țin rezultatele pe postul meu și, momentan, acestea nu sunt. Pe mine mă procupă cel mai mult rezultatele. Chiar dacă am fi meritat mai multe puncte, nu le avem. Singura mea preocupare e ca la meciul de vineri, cu Astra, să fac niște schimbări, să aduc un suflu nou și să câștigăm.

– Există pericolul să te destituie?
– Logic, la 5 înfrângeri, dacă ar fi să nu câștigăm cu Astra, cineva ar putea să considere că trebuie schimbat antrenorul.

– Tu ai vreo intenție să renunți?
– Nu, nu. Dacă vor continua aceste probleme și nu vor intra banii, nu are rost să rămân într-un proiect în care mi s-a spus un anumit lucru și nu se întâmplă acel lucru. Dar eu nu sunt genul să dau bir cu fugiții. Eu am încredere că pot face treabă la Dinamo, am încredere în munca pe care o pot face la nivel sportiv, dar trebuie să fiu lăsat s-o fac.

Citește și:

Veste uriașă la Dinamo: ”Va aduce Cortacero”. Ce avere ar avea spaniolul

Previous Pablo Cortacero a mai trăit o situație asemănătoare: ”Nu de el avem nevoie”
Next Uite banii, nu-s banii. Dinamo trebuia să încaseze astăzi 400.000 de euro EXCLUSIV

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *