Situație incertă la echipă. Ce se întâmplă cu vânzarea clubului


Un lucru este cert. Dinamo și-a revenit odată cu instalarea lui Dusan Uhrin care are în palamares trei victorii, două egaluri și două înfrângeri. Antrenorul ceh de 51 de ani a reușit cu actualul lot să facă pe Dinamo să joace un fotbal frumos și eficient și a fost aproape să obțină prima sa victorie într-un derby de România.

Fanatik.ro anunță însă că atât fotbaliștii, cât și staff-ul, sunt neplătiți de aproape 2 luni. Pe 15 august și-au primit ultimul salariu și nimeni nu știe când vor fi din nou cu lefurile la zi.

Situația este însă incertă și cu vânzarea clubului. Negocierile dintre Claudiu Florică și Ionuț Negoiță tărăgănează, ultima variantă fiind că omul de afaceri implicat în dosarul Microsoft ar vrea să cumpere întreg pachetul de acțiuni, dar patronul de la Rin nu a dat încă niciun răspuns. Oficialii clubului nu cred că afacerea se va face până la urmă:

”Pe Negoiță îl preocupă soarta echipei, nu vânzarea ei! Sincer, noi de fiecare dată când vorbim, vorbim doar despre echipă”, a declarat Florin Prunea.

Citește și:

Eroi fără pelerine. Daniel Popa și Dan Nistor au salvat un suporter aseară

-->
Previous Noi probleme pentru Dusan Uhrin
Next Eroi fără pelerine. Daniel Popa și Dan Nistor au salvat un suporter aseară

1 Comment

  1. Avatar
    VASILE SIRBU
    octombrie 6, 2019
    Răspunde

    Sanatate d-lui Negoita !! 😉

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *