Situația lui Marius Tomozei. Cât trebuie să plătească Dinamo


Noii conducători ai clubului din Ștefan cel Mare trebuie să rezolve urgent datoriile pe care le-au moștenit, care sunt de aproape un milion de euro. Până la 30 aprilie acestea trebuiesc achitate pentru ca echipa din Ștefan cel Mare să obțină licența pentru a juca în Liga 1 sezonul următor. Evident, dacă reușește în plan sportiv să promoveze.

În acest context, Dinamo a început să mai achite din restanțe. Potrivit ultimelor documente depuse la instanță de administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu, la 1 martie alb-roșiii i-au achitat lui Marius Tomozei (32 de ani) trei salarii din urmă. E vorba de suma în cuantum de 27.799 lei, aferentă lunilor octombrie, noiembrie și decembrie 2022.

Fundașul dreapta a înregistrat la data de 21 februarie 2023, la sediul administratorului judiciar o cerere de plată, prin intermediul căreia solicita achitarea sumei de 3.500 lei, 8.100 de euro, reprezentând creanțe contractuale restante, precum și suma în cuantum de 17.800 lei, reprezentând suma achitată pentru procedurile de recuperare.

Analizând cererea de plată formulată, având în vedere prevederile contractelor încheiate între părți, administratorul judiciar a apreciat că suma reprezentând creanțe salariale restante este întemeiată doar parțial, având în vedere faptul că în data de 1 martie 2023 Dinamo a achitat către Marius Tomozei suma în cuantum de 27.799 lei, aferentă lunilor octombrie, noiembrie și decembrie 2022.

În cele din urmă, Marius Tomozei mai are de primit 2.700 euro, salariu pe ianuarie 2023, respectiv 17.800 lei, reprezentând cheltuieli efectuate pentru refacere medicală după operația suferită la genunchi anul trecut, scrie gsp.ro.https://www.gsp.ro/fotbal/liga-2/dinamo-datorii-conducere-licenta-liga-1-690938.html

Citește și:

Românca urmărită de Neymar, dar și de alți fotbaliști: ”Eu sunt fata de la țară”

Previous Datoriile lui Dinamo au crescut mult
Next Burcă despre play-off: ”Am creat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *