--> -->

Situația de la Dinamo comparată cu un celebru serial


-->
Situația de la Dinamo comparată cu un celebru serial., „Tânăr și neliniștit” de fostul arbitru Marius Avram, invitat la ProSport Live. Fostul „central” este de trist din cauza faptului că situația clubului din „Ștefan cel Mare” nu se ameliorează odată cu trecerea timpului.

„Deja suntem în episodul n, ca în serialul ăla «Tânăr și neliniștit». Dacă ratai vreo 100 de episoade, tot acolo erai. Iată, cam așa se întâmplă și la Dinamo. Trece timpul și până la urmă nu evoluează deloc situația. Dar acum să vedem cu insolvența asta. Până la urmă, obligația este să plătească salariile, în primul rând, și după aia restul cheltuielilor. Și cred că vor găsi soluții administratorii clubului să rezolve situația. Dacă nu, nu știu ce vor face. Trebuie să vândă ceva.

(n.r. despre depunctare) Dezastru! Ar fi un dezastru să fii în etapa a 11-a, a 12-a, și să ai minus două puncte. Cred că ar deveni principala candidată la retrogradare în situația respectivă. Ea este o candidată, nu aș numi-o principală, dar este acolo, se luptă la salvarea de la retrogradare. În momentul în care ar fi cu minus două puncte cred că și moralul jucătorilor ar scădea drastic, pentru că au luptat și au câștigat și ei puținele puncte pe care le au. Ca să le pierzi și pe alea și să intri pe minus, și moralul ar cădea, restul echipelor ar simți mirosul de sânge și atunci ar juca și le-ar fi extrem de greu.

Cred că ar fi un dezastru pentru clubul Dinamo în situația asta. Deși există voci care spun «Retrogradați, domne, și luați-o de la zero, din Liga 2!». Până la urmă, poate e mai bine, ca Rapid.”

„Liga 1 ar pierde”

Pentru Liga 1, o retrogradare a lui Dinamo ar fi o pierdere de imagine. Produsul ar scădea în valoare, pentru că există foarte mulți suporteri dinamoviști. Și mai mult decât atât, restul echipelor, în momentul în care joacă cu Dinamo… Chiar dacă Dinamo este în situația în care este acum, tot este spectaculos un meci între FCSB și Dinamo, între CFR și Dinamo, chiar dacă ei sunt acum vai de capul lor. E vorba de imagine, de brand. Liga 1 ar pierde, dar poate pentru clubul Dinamo ar fi mai sănătos să o ia de la zero, pentru a veni în Liga 1 din nou cu un club curat”, a spus Marius Avram, la ProSport Live

Citește și:

Mesajul liderilor DDB pentru fanii dinamoviști

Previous Mesajul liderilor DDB pentru fanii dinamoviști
Next 5 jucători vor semna cu Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *