Singurul om din club lăudat: ”A adus milioane de euro” Întrebare: ”Claudiu Niculescu ce calitate are?”


Alexandru David a făcut niște declarații șocante încercând să-și apere oamenii din conducere pe care-i are în subordine. Este vorba despre secretarul general al clubului, Bogdan Bălănescu, și Marius Iorga, șeful scouterilor.

„Este un moment în care trebuie să spunem foarte clar cu ce se ocupă fiecare. Răspunderea e a tuturor, inclusiv a mea. Știu din niște vremuri romantice ce mult se discuta despre cum ar fi ca în România să existe o diferențiere între cei care bagă bani și cei care ar trebui să fie lăsați să-și facă treaba așa cum trebuie mai bine. Domnul Bălănescu (n.r – secretarul general al echipei) e un profesionist. L-am adus pe Grozav, l-am legitimat în 24 de ore. Mi se pare ceva incredibil. Domnul Bălănescu oferea notițe pentru alți președinți din Liga 1. E un profesionist, cu experiență de 20 de ani în fotbal. Domnul Bălănescu a făcut multe milioane de euro pentru club.
Mă întrebați ce calificare au domnul Bălănescu sau domnul Iorga. Dar Claudiu Niculescu ce calificare are?”, a spus Alexandru David, la GSP Live.

Citește și:

Rednic a dezvăluit în ce condiții s-ar întoarce la Dinamo. Mesaj dur pentru Negoiță

-->
Previous Rednic a dezvăluit în ce condiții s-ar întoarce la Dinamo. Mesaj dur pentru Negoiță
Next Mutare de ultimă oră la Dinamo: "Vine sigur"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *