Singurul oficial dinamovist care are curajul să spună adevărul despre Negoiță


Februarie 2021 seamănă foarte tare cu februarie 2020. Și atunci fanii s-au mobilizat și au reușit să strângă bani în locul acționarului majoritar care atunci era Ionuț Negoiță.

Ionel Dănciulescu a avut curajul să spună lucrurilor pe nume și să explice faptul că managementul românului a fost la pământ și este primul care a dus clubul aproape de prăpastie.

„Poate că nu sunt făcut eu să fiu în lumea asta a fotbalului mare. E o lume bazată pe prietenie, pe cumetrie, pe faptul că mulți dintre oamenii care lucrează în fotbal își urmăresc interesul personal, o lume în care decide și factorul politic, aici sunt mulțumit și liniștit, am niște oameni care mă ascultă la ce vreau eu să implementez la această academie.

Nu știu dacă e ok că prin tot ce am făcut la Dinamo, prin faptul că am spus lucrurilor pe nume, mi-a dăunat. Probabil și domnul Negoiță a fost influențat, eu stăteam foarte mult aproape de echipă, nu am avut un dialog direct cu dumnealui, așa a fost să fie. 90% din tot ce se întâmplă este din vina spaniolilor, dar sunt multe greșeli din managementul trecut, când s-a ieșit din insolvență eram pe 0 și după 3 ani să faci datorii de 6 milioane de euro? Și nimeni nu și-a asumat.

Când e vorba de interesul lui Dinamo nu mă dau în spate nicăieri. Nu am refuzat niciodată nimic când a fost vorba de suporteri și de Dinamo. Să nu uităm că au fost alții care se cunosc, când erau chemați să facă ceva pentru echipă nu făceau absolut nimic”, a declarat Ionel Dănciulescu la Prosport Live.

Citește și:

Efectul japonez la Dinamo

Previous Efectul japonez la Dinamo
Next AGRESIVI Dinamo, într-un top inedit

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *