Singurul impediment în calea venirii lui Murad


Mohammad Murad, 55 de ani, este dispus să preia Dinamo și a spus-o răspicat. Susține că tratativele sunt foarte avansate, dar mai are de lămurit două detalii. Care de fapt ar fi unul singur! Din declarațiile oferite pentru GSP.ro, omul de afaceri libanez a mutat toată presiunea pe Dorin Șerdean, acționarul majoritar de la Dinamo, în actualul moment!

Societatea Lotus Perfect Products SRL, care deține 72% din acțiunile lui Dinamo și care i-a fost cedată de Negoiță lui Cortarcero, îi aparține acum lui Dorin Șerdean, fiind înregistrată la Registrul Comerțului.
Fanii grupării din Ștefan cel Mare îl așteaptă pe Murad ca pe un „salvator”, având în vedere că finanțele lui Dinamo sunt la pământ. Multimilionarul cu o avere cifrată la 150 de milioane de euro a explicat în ce condiții se poate face sosirea lui în fruntea „câinilor”, alături de alți parteneri de afaceri, dispuși la rândul lor să finanțeze „haita”. A făcut trimitere evidentă la Dorin Șerdean, chiar dacă nu i-a rostit numele în niciun moment.

„Discuțiile pentru preluarea lui Dinamo se continuă și sunt foarte stabile. Sper ca în scurt timp să se concretizeze, sper să se facă sosirea noastră la Dinamo. Aș estima acum la 80 la sută șansele de a prelua clubul. Mai sunt două obstacole, două aspecte. Unul, cel ce deține acțiunile. Trebuie să înțeleagă că nu mai e chestie de business, ci de bun simț! Dacă nu are soluții, să cedeze acțiunile sau să vină dumnealui cu o soluție.

Sunt, suntem dispuși la negocieri. Sper ca dânsul să înțeleagă și să ofere un răspuns favorabil, mai ales că datoriile curg în continuare, nu se opresc. Al doilea aspect, dar aici nu cred că vor fi probleme, să purtăm o discuție cu suporterii, cu DDB, și cu noul președinte ales al clubului. Din păcate, preluarea clubului Dinamo este îngreunată și de diverse persoane care fac probleme, tratează situația cu mare indiferență.

Până acum nu există niciun răspuns dinspre acționarul majoritar, dar așteptăm. Cât? Păi, cred că într-o zi, două, se vor clarifica toate lucrurile, ca să trecem mai repede la fapte”, a reacționat Mohammad Murad pentru GSP.ro.

Are o echipă unită la dispoziție

„Nu sunt singur, există un grup de acțiune, intenția e clară. Nu vorbim acum despre ei, dar totul e clar”.

Chestionat dacă a cerut acte lămuritoare de la clubul din Ștefan cel Mare, Murad a precizat: „Nu, nu am făcut-o, dar lucrurile sunt clare. Toate. Situația clubului e binecunoscută, lucrurile sunt verificate, nu e nimic neclar. Probabil, specialiștii se vor lămuri în maximum o zi, după răspunsul acționarului majoritar. Sper ca totul să fie clar”.

Citește și:

Sânziana Buruiană alăptează de mai bine de 6 ani, neîntrerupt: ”Imunitate”

Previous Sfaturi de la rivali pentru Dinamo
Next Dinamo își aduce un portar bosniac

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *