Singurul fotbalist de la Dinamo care mai are depus memoriu: ”Regulamentele trebuie schimbate”


Dinamo merge foarte prost din punct de vedere sportiv în ultima perioadă, a pierdut practic șansele la play-off, dar mai există doar bucuria suporterului care a reușit să mențină clubul în viață. În rest, în continuare sunt probleme mari, chiar dacă o parte dintre datoriile către jucători s-au achitat.

Ricardo Grigore nu și-a primit încă toți banii și conform lui Emilian Hulubei acesta are depus memoriu la Comisiile FRF, dar asta nu-l va ajuta decât să-și recupereze sumele restante, nu să fie declarat liber de contract.

”În România este o interpretare ciudată a regulamentului. Regulamentul FIFA scrie foarte clar că toată suma trebuie plătită, cea notificată. Aici în România s-a considerat că trebuie plătite sumele ajunse la o scadență de 30 de zile. În curând o să ajungem la TAS cu litigiile de genul ăsta pentru că regulamentul trebuie schimbat și interpretat ca cel de la FIFA.

Mai sunt jucători de la echipa a doua care și-au depus memorii. Cu cei de la echipa mare s-a mai rezolvat situația. Probabil o să-și ia și Ricardo Grigore banii cu notificările astea. În România conform regulamentului trebuie să aștepți până la o hotărâre definitivă și litigiul poate dura până la 6 luni. Până nu are o hotărâre definitivă, nu poate deveni jucător liber de contract”, a declarat Emilian Hulubei pentru FANATIK.RO.

Citește și:

Simona Halep a renunțat la un turneu important

Previous Dinamo a mai scăpat de o datorie: „Le mulțumesc fanilor”
Next Un patron de club din România, membru DDB, se implică în obținerea licenței

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *