SINCER Cum a analizat Răzvan Lucescu situația de la Dinamo. Sfat pentru Negoiță


Răzvan Lucescu face o treabă foarte bună la PAOK Salonic, unde are un patron milionar în euro. El se uită în continuare la fotbalul românesc și a analizat într-un interviu pentru fanatik.ro situația de la Dinamo.

”Este un club care a pierdut foarte mult, a devenit o echipă absolut banală! E trist, dar Dinamo a ajuns într-o mediocritate totală! Repet, este o echipă banală! Nu contează dacă se luptă pentru play-out sau play-off. Îmi pare rău şi îmi doresc ca Dinamo să revină puternică. Vedeţi şi voi ce înseamnă un stadion plin, un stadion cum e la Salonic sau la Atena”, a început el dialogul.

El a vorbit și despre conflictul Florin Bratu-Dan Nistor, în urma căruia antrenorul a fost demis:

”Cred că un jucător care îşi permite să spună că pleacă dacă mai rămâne antrenorul are mai multă putere în club. Acest lucru e incredibil și inadmisibil la un club precum Dinamo. Nu ştiu ce a spus Bratu, dar nu contează foarte mult. Aici e vorba despre caracter. Antrenorul este pus acolo şi are o responsabilitate. El este primul care plăteşte. Dacă antrenorul este inteligent o să îşi creeze în jurul său un grup care să îl respecte și nu să îl iubească! Secretul stă în respect! Un jucător care joacă o să te iubească, iar atunci când nu o să mai joace o să te urască. Dar ăla care joacă şi care nu joacă să te respecte pentru ceea ce transmiţi, pentru cum te comporţi, pentru modul în care acorzi atenţie tuturor aspectelor. Deci, asta ţine de antrenor. Ţine de el dacă poate să facă asta sau nu”, a declarat antrenorul lui PAOK Salonic.

”Mi-a plăcut că domnul Negoiţă a curăţat Dinamo în acel moment de toate problemele lăsate de alţii şi a ajuns să facă din Dinamo un club curat. Acum trebuie să aibă o strategie corectă, pentru că fotbalul românesc nu are cluburi care să fie mult peste Dinamo. Dinamo nu face faţă în acest moment nici în campionat. Să ia totul cu paşi mici, să redevină o forţă în ţară şi apoi să se gândească la Europa. Trebuie să fii cel mai bun din sat până să ajungi cel mai bun din oraş.” Răzvan Lucescu, antrenor PAOK Salonic

Citește și:

EXCLUSIV Mesajul lui Grozav pentru suporteri. Ce se întâmplă cu transferul său

-->
Previous Dan Nistor este dorit de o echipă PUTERNICĂ financiar. Mai prelungește cu Dinamo?
Next Mesajul lui Niculescu către fani. Ce se întâmplă cu Penedo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *