Simplu, ca și cum ai număra până la 15. Cine și-a confirmat statutul


Dinamo și-a obținut calmul necesar reconstrucției și a înschis și gura clevetitorilor care vedeau trupa lui Mircea Rednic la retrogradare. Victoria din această seară cu Hermannstadt este pentru viitor. Erau două puncte între cele două formații, sibienii fiind pe loc de baraj, acum sunt 5. ”Câinii” s-au impus cu 2-0, după două goluri ultrarapide înscrise în startul meciului.

Era minutul 12, când după o fază prelungită, cu Dussaut cu o centrare de mare calitate, prelungirea lui Papazoglou, un adevărat turn de control, și Montini, omul potrivit mereu la locul potrivit, deschizând scorul. Dacă selecționerul nu are ochi pentru el, Dan Nistor i-a oferit cea mai bună replică din nou. Cu un assist pentru primul gol al lui Linas Klimavicius în tricoul alb-roșu, fundașul sosit de la naționala Lituaniei revanșându-se după alte două ocazii uriașe irosite în partidele precedente. Trecuse doar 15 minute, roș-albii dovedeau o eficiență care a fost decisivă pentru victorie.

Papazoglou n-a avut noroc să se lipească la gol, deși a mai avut două alte oportunități. Și adversarii au lovit bara o dată spre finalul primei părți. Rednic a folosit echipa Mandanda – Dussaut, D. Ciobotariu, Klimavicius, N. Aliji – Zenke (60 NDiaye), D. Nistor (84 R. Grigore), I. Filip, Sorescu – Montini (81 Atmane).

Citește și:

Miriuță extrem de nervos. Și răzbunător după eșec

-->
Previous Își iau rivalii peste picior! Și trag și ei un semnal de alarmă
Next Miriuță extrem de nervos. Și răzbunător după eșec

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *