Și rivalii vin pe Arcul de Triumf


Dinamo-Poli Timișoara este cap de afiș ca importanță în acest weekend. ”Câinii” se luptă pentru intrarea în play-off, iar apoi obiectivul va fi promovarea în Liga 1. Meciul se va juca cu casa închisă, iar timișorenii vor și ei să vină la meci. De asemenea, ar putea avea parte și de sprijinul celor de la Rapid.

”Ne petrecem duminica în familie, în București. După 12 ani, ne întoarcem în București pentru meci cu rivala de-o viață, Dinamo. Mergem la «câini» să câștigăm! E deplasarea pe care nu ai cum să o ratezi”, e anunțul apărut pe pagina de Facebook a Peluzei Sud Timișoara. Bănățenii vor avea la dispoziție aproximativ 300 de bilete pentru duelul de pe „Arc”.

Sold-out la Dinamo-Poli Timișoara

Entuziasmul e la cote maxime printre fanii lui Dinamo, mai ales că echipa are șanse importante de a intra în play-off-ul ligii secunde.

Meciul dintre Dinamo și Poli Timișoara, decisiv pentru calificarea „câinilor” în play-off, este sold-out. Pe site au rămas disponibile doar câteva tichete, în urma unor tranzacții nefinalizate. Dinamoviștii au pus la vânzare luni seara 7.000 de bilete!

Dinamoviștii au jucat deja pe cochetul stadion de lângă Parcul Herăstrău în prima etapă de pe teren propriu din 2023, 6-0 cu Unirea Constanța, vor continua să dispute acolo partidele ce-ar putea constitui revenirea spre primul eșalon.

Citește și:

Reacții în lanț ale liderilor politici legate de avionul VIP folosit de Iohannis

Previous Programul pentru play-off și play-out în Liga a 2-a
Next Decizie la Tribunal privind reorganizarea chiar de 8 martie

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *