Și Nistor a fost luat în colimator! Ce-i reproșează fanii și Florin Bratu


Dan Nistor a oferit aseară o centrare decisivă pentru golul lui Daniel Subotic, dar atât, nimic mai mult. Decarul echipei, actorul unei telenovele acum două săptămâni, când s-a pus problema plecării la FCSB, n-a mai repetat evoluțiile bune din startul sezonului, care trăgeau și pe restul coechipierilor după el. Fotbalistul de 30 de ani a rămas doar cu promisiunile prelungirii contractului, scadent în 2020, până acum nu s-a semnat nimic!

Iar fanii de la stadion i-au reproșat lui Nistor faptul că a luat în calcul plecarea la FCSB. Imediat după meci, spectatorii l-au contrat pe Dan, apoi pe Sergiu Hanca și pe Florin Bratu, toți trei fiind apostrofați în diverse feluri. ”Nu știu dacă a trecut Nistor peste tot episodul legat de Steaua. Mie mi se pare că nu, din păcate!”, a reclamat Bratu la conferința de presă. Aceasta după ce același antrenor afirma la începutul lunii: ”Nistor e în momentul de faţă un jucător liniştit din toate punctele de vedere. S-a stabilizat situaţia în jurul lui şi cred eu că nu trebuie să ne mai gândim la alte lucruri (n.r. – transferul la FCSB) pentru că nu-şi au rostul în momentul de faţă. Nistor nu e afectat, el este un jucător ambiţios”.

hotel iceberg balcic-->

Citește și:

Adversarii încă mai cred în Dinamo. Ce trebuie să facă echipa să prindă play-off-ul

Previous Poziție oficială a clubului vizavi de Bratu și de echipă: ”Nu e corect asta”
Next Decizii falimentare care se văd acum! Dovada că transferurile verii au fost ratate

1 Comment

 1. Avatar
  VASILE SIRBU
  septembrie 17, 2018
  Răspunde

  Bratu e , fara suparare , vinovatul pentru infringerea cu Astra . Echipa a
  fost prost facuta si asezata in teren . Cu Astra nu faci experimente cu Olteanu + Grigore , Neicutescu si un Hanca haotic .
  As vrea sa-l aud pe Bratone recunoscind macar odata, asa cum facea
  Rednic, ca e vina lui tactica si d-aia am pierdut….

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *