Și învinși, și luați peste picior! Ce spune unul dintre coșmarurile „câinilor”


Dinamo a ratat a doua competiție internă, pierzând la Miercurea Ciuc în fața echipei locale după penalty-uri. Iar jucătorii formației de pe locul 2 în Seria C5 n-au făcut bal după succes, doar au luat masa împreună după victoria istorică pentru ei, pregătind de vineri etapa considerată importantă la Bistrița, duel cu Gloria.

Autorul unui gol spectaculos joi seară, mijlocașul Szilard Magyari a declarat pentru Gazeta Sporturilor într-un interviu: „Aș minți să spun că mă așteptam, dar sincer am sperat și înainte de meci, și-n timpul lui. Am făcut istorie pentru club, pentru oraș, voiam să arătăm lumii că putem juca mai sus de liga a treia. Chiar ne-am ridicat la nivelul lui Dinamo, nu s-a văzut că noi suntem în liga a treia. Dar trebuie să recunoaștem că am profitat de o echipă debusolată.

Nu e treaba noastră că e criză acolo. Mi-a fost frică într-un fel pe final, dar speram să mai dăm un gol, istoric, și să ne calificăm, ne-am încurajat între noi. Există un Dumnezeu care a văzut că am pus inima pe teren și ne-a ajutat pe noi să învingem. Noi am tras tare și pe poartă, nu „scărițe”, ne-am văzut de treabă. Fiecare luptă pentru un salariu mai bun, nu ne comparăm cu Dinamo”.

Citește și:

Cu cine a ajuns Dinamo să se lupte pentru jucători! Culmea decăderii

Previous Când pleacă Sergiu Hanca de la Dinamo
Next Cumpărător SURPRIZĂ pentru Dinamo. Cine ar prelua echipa în 2019

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *