Și Dănciulescu pe lista maziliților?! Ce i se reproșează directorului sportiv și cine-l vrea plecat


Dinamo reîncepe de mâine pregătirile pentru a face uitat sezonul negru recent încheiat, iar reunirea se face într-un moment și mai întunecat. Suporterii sunt în război cu conducerea clubului solicitând în continuare revenirea lui Mircea Rednic la echipă. Formația se reunește pe modul silențios de frica fanilor care ar putea sosi la Săftica să vină să protesteze împotriva lui Negoiță, Bălănescu, Neagoe și Prunea.

În tot acest timp, Ionel Dănciulescu s-a distanțat de problemele echipei, mai ales că nimeni nu-l întreabă nimic referitor la echipă și nu-i solicită părerea. Directorul sportiv are o surpriză pregătită din partea conducerii, a anunțat azi Prosport. Mai exact, este următorul pe lista maziliților! I se reproșează apropierea de Mircea Rednic, persona non-grata pentru managementul clubului. Nu e vorba de bani, fiindcă de când ”Puriul” a insistat ca Danciu-gol să se întoarcă în Ștefan cel Mare, fostul atacant câștigă o mie de euro pe lună salariu.

Doar că, susține sursa citată, Dănciulescu e pe lista neagră a lui Negoiță și Bălănescu, mai ales că banii respectivi pot fi folosiți pentru salariul de 5.000 de euro pe lună al lui Prunea.

Citește și:

VIDEO Ricardo Grigore, prima conferință la EURO. Ce a spus fundașul

-->
Previous FOTO Așa tatuaj mai rar! Ce-a putut să-și deseneze un fost dinamovist pe piele
Next Contra explică ce avantaje are cu Neagoe antrenor la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *