Și-a reziliat astăzi contractul. Al treilea jucător sacrificat de Rednic


Dinamo a mai reziliat astăzi contractul unui fotbalist care cu experiență. Este vorba despre Rachid Ait Atmane, jucător care s-a duelat cu Messi și Ronaldo în La Liga. El a fost scos din lot în meciurile din play-out de către Rednic deoarece nu a vrut să-și prelungească înțelegerea care era scadentă în iunie 2019.

Rachid Ait Atmane se impusese repede la Dinamo când a sosit în noiembrie și a fost titular aproape în toate meciurile, el profitând și de accidentarea lui Dan Nistor, care a încheiat anul 2018 cu probleme medicale. În luna februarie Mircea Rednic i-a propus un nou contract, de 7000 de euro pe sezon plus bonusuri pentru sezonul 2019-2020. Algerianul a evitat să dea un răspuns iar apoi Mircea Rednic l-a anunțat că nu se va mai baza pe el decât în situații limită. Ceea ce nu mai este cazul acum, echipa scăpând practic de emoțiile unei eventuale retrogradări. Așa că astăzi fotbalistul algerian și-a reziliat înțelegerea și este liber să-și caute o nouă formație în vară, anunță fanatik.ro.

Rachid este al treilea fotbalist dat afară de Rednic în 2019. S-a mai renunțat la serviciile lui Sean McDermott și Jordan Mustoe.

Citește și:

Jucătorii promit: ”Sigur vom încerca”

-->
Previous Jucătorii promit: ”Sigur vom încerca”
Next EXCLUSIV Situația reală a lui Rachid Ait Atmane: ”Asta voi face”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *