Și-a găsit echipă și-i înțeapă pe dinamoviști: „Va avea succes”


Dinamo e obligată să iasă din pasa proastă din ultimii ani și să câștige luni seara, la Botoșani, în primul meci la care nu va fi prezent Ionel Dănciulescu. Fostul director general al „câinilor” a semnat astăzi cu Farul și l-a înțepat pe Negoiță.

„O să încerc să-mi canalizez eforturile pentru a reuşi la Constanţa. Baftă celor de la Dinamo! Sper să-şi revină şi să prindă playoff-ul.

Cu siguranță la Farul se va ține cont de părerea mea. Am discutat despre asta. Vin cu inima deschisă şi vin să ajut Farul. N-am discutat încă de partea financiară. Este mai puţin importantă. Voi fi tot timpul lângă echipă, lângă domnul Grigoraş, lângă băieţi și lângă Ciprian. Vom încerca să mişcăm lucrurile.

E un proiect în care eu cred foarte mult, sunt convins că va avea succes. Vom face totul pentru asta. Mă bucur că voi lucra cu Ciprian, suntem tineri şi dispuşi să muncim. Farul e o echipă de tradiţie, iar un oraş atât de mare merită o echipă puternică”, a declarat fostul director general de la Dinamo la TV Digi Sport.

Citește și:

Negoiță n-ar fi vrut să audă asta niciodată. Reacție devastatoare pentru finanțatorul ”câinilor”

-->
Previous Ce spune Marica după ce l-a adus pe Dănciulescu la Constanța
Next Negoiță n-ar fi vrut să audă asta niciodată. Reacție devastatoare pentru finanțatorul ”câinilor”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *