Sfaturile lui Lupescu pentru acționari


-->
La vârsta de 54 de ani, Ionuț Lupescu, o legendă a echipei Dinamo, a exprimat opinia sa cu privire la înfrângerea suferită de „câini” în prima etapă a campionatului, scor 0-2 în fața echipei CS Universitatea Craiova.

La meciul respectiv, „Kaizerul” Ionuț Lupescu, a fost prezent și a observat câteva aspecte pozitive în prestația echipei alb-roșii. În același timp, el a îndemnat acționarii clubului să investească serios pentru a întări lotul pe care antrenorul Ovidiu Burcă îl are la dispoziție.

„În prima repriză nu s-a văzut o diferență între o nou-promovată și Craiova. Cred că am reușit destul de bine să menținem un joc bun. În repriza a doua dacă am fi marcat din penalty poate ar fi fost egal, ceea ce ar fi fost foarte bine pentru noi.

Se vede diferența între Liga 2 și Liga 1. Craiova, cu toate că nu a făcut un meci foarte bun, are jucători mai cu experiență. Eu cred că băieții încearcă tot ce depinde de ei, să joace cât se poate de bine, dar cred că Ovidiu Burcă mai are nevoie de întăriri. Sper ca cei din conducere să găsească soluții să mai aducem câțiva jucători pentru acest campionat”, a precizat Lupescu.

Întrebat ce obiectiv ar trebui să-și fixeze Dinamo în acest prim an de SuperLigă, Lupescu a răspuns:

„Eu m-aș bucura să rămânem în Liga 1. Dacă vom fi o echipă care promovează și apoi retrogradează… nu e bine să te obișnuiești cu retrogradarea, Dinamo merită mult mai mult. Dar depinde foarte mult de conducători, ca ei să investească”.

Citește și:

Cum este atmosfera la hotelul lui Cristi Borcea din Olimp. Pe cine poți întâlni și ce spectacole sunt

Previous Posibile absențe importante la FCSB-Dinamo
Next A venit decizia mult așteptată

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *