Sfaturile lui Ionuț Negoiță pentru Dinamo


-->
Dinamo se pregătește să intre iar în insolvență, iar Ionuț Negoiță îi avertizează pe fani că salariații trebuie plătiți neapărat.

Acesta a fost surprins de decizia luată de dinamoviști și speră să nu se ajungă la faliment, de această dată.

„Am primit vestea cu surprindere. Acum, sper ca Dinamo să și iasă din insolvență, pentru că de intrat e ușor. E o situație complicată, dar se putea și mai rău. În perioada următoare, trebuie să fie o gândire și o abordare corecte, coerentă. Acum e ceva mai simplu, pentru că există o experiență anterioară, a trecut ceva timp de atunci și câteva cluburi au reușit să treacă de insolvență”, a declarat Ionuț Negoiță, conform GSP.

„Când am intrat noi în insolvență, în 2014, toți salariații au fost plătiți până la ultimul cent, e obligatoriu! Salariații reprezintă o prioritate, trebuie plătiți inclusiv jucătorii care au plecat deja de la Dinamo și mai au de primit bani. Urmează să se decidă ce categorii de datorii sunt prioritare. Se restartează datoriile, se va face un plan de organizare, probabil că există deja unul. Se taie datoriile doar din anumite categorii. Eu, de exemplu, nu am mai primit 90% din banii pe care i-am investit până atunci în club, în ideea de a depăși situația”, a mai afirmat fostul patron al lui Dinamo.

Citește și:

Test important pentru Dinamo

Previous Test important pentru Dinamo
Next Schimbări importante în viitorul sezon din Liga 1

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *