Sfaturi pentru Sorescu: „Să lase ciocu’ mic”


Ionel Ganea (48 de ani), fost atacant la Dinamo, i-a criticat pe fotbaliștii lui Dinamo pentru evoluțiile slabe din acest tur de campionat, terminat de alb-roșii pe penultima poziție a clasamentului.

Ganea trage un semnal de alarmă după ce Dinamo a încheiat un tur de campionat dezastruos, cu doar 8 puncte după 15 meciuri și pe loc retrogradabil. Acesta îi sfătuiește pe fotbaliștii lui Mircea Rednic să-și schimbe atitudinea.

„E cea mai proastă perioadă din istoria clubului, pe mine nu mă doare, ar trebui să-i doară pe băieți. Îi știu pe mulți, nu înțeleg ce vor ei de la fotbal, de la viață, au calități, dar nu și le arată.

Ar trebui să se concentreze mai mult la fotbal. Nu poți să stai numai în Torje! Și nu poți doar la nivel declarativ să ameninți că nu vor mai pierde niciun meci. Torje e singurul care-mi place acum, e într-o creștere de formă”, a declarat Ionel Ganea potrivit sport.ro.

„Ganezul” nu l-a uitat pe Deian Sorescu, fotbalistul lui Dinamo implicat de curând într-un conflict cu Mircea Rednic

„Lui Sorescu îi transmit să lase ciocu’ mic și să joace fotbal! Are calități foarte bune, dar dacă a dat trei goluri nu înseamnă că poate face ce vrea. Să se uite în CV-ul lui Mircea Rednic, să-l respecte! Nici dacă se mai naște a doua oară nu ajunge să aibă un CV precum Mircea Rednic.

Cel mai bine Sorescu ar fi să strângă echipa lângă el și să joace fotbal pentru că Dinamo are fotbaliști care o pot urca în clasament, nu să comenteze la Rednic”, a mai adăugat fostul atacant.

Citește și:

Cum îl poate ajuta Gluhakovic pe un dinamovist să-și realizeze visul

Previous Mario Nicolae: „Abia atunci oamenii cu bani vor veni alături de Dinamo”
Next Sergiu Hanca deplânge situația de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *